Gordon alweer terug


Dachten we van dat stuk verdriet af te zijn is ie binnen twee weken alweer terug. Eerst die toyboy dumpen en nu showen dat ie duur vliegt. De bipolaire cokejunk heeft nog televisiewerk in België. Onze zuiderburen waren ook al snel klaar met hem, maar hij heeft nog een contract uit te dienen. Daarna zal de rust wederkeren.

Hij kan die verrekijker op dat tafeletje ook gebruiken om naar zijn carrière te kijken, want die ligt heel ver achter hem.

15 reacties op “Gordon alweer terug

 1. Goor zegt:

  Ome Jan, ik zou zeggen pak het DSM boek er even bij en zoek op item: borderline-persoonlijkheidsstoornis. Haast alle kenmerken zijn van toepassing op dit volgevreten hok!

  Een van de kenmerken die steeds weer terugkomt op Insta van Gordon is de continue, onzekere en impulsieve drang naar aandacht.

  Die Gordon is de ideale kandidaat voor wat stagiaires. De diagnose is immers zo gesteld. Hij straalt het tot 10 km ver uit!

  14
  3
  • Transformail zegt:

   Gordon heeft toegegeven aan Gérard Joling tijdens de periode waarin ze respectabele ouderen volledig uit bleven melken ten faveure van zelfgeilerij dat hij zelf een enorme high krijgt van kerosinedampen. Dit resulteert in blosjes op de wangen, wat dan ook gelijk weer de inspiratie was voor de naam van die walgelijke koffiehut “Blossum”.

   0
   1
 2. Robbie zegt:

  Die dikke ouwe lullensmuller doe mij beetje denken aan ‘De Depressieve Postbode’. Lachen voor de camera, maar je ziet gewoon dat die doodongelukkig is. Trouwens Gordon is zo verliefd op aandacht, dat die nog lacht en een interview aflegt aan een babyphone….

  13
  0
 3. Dirk gay zegt:

  Ik zou niet gelukkig zijn met een Rolex om mijn pols, een Gucci om mijn lichaam, in een business cabine, terwijl ik weet dat bijna niemand me “liked” (bron superguide).

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *