Gordon bedelt om optredens


Weten we nog dat Goor ons land verliet met de opmerking dat we hem niet waard zijn. Dat ie te weinig respect kreeg. Dat ie voorgoed vertrok richting Dubai. Dat we niets meer van hem zouden horen. Nou, hij is niet van de teevee te rammen en nu gaat ie ook nog bedelen om optredens. De man die al twee keer is gestopt met zingen. Maar goed, je bent een bipolaire cokejunk of je bent het niet.

Ik denk zomaar dat het geld een beetje begint op te raken. Geen hond boekt hem in de woestijn als binnenhuisstylist. Dus dan komt ie maar weer met hangende pootje naar dit rotland.

13 reacties op “Gordon bedelt om optredens

 1. Charlotte H. zegt:

  SCOOP: Gordon heeft destijds Nederland verlaten omdat er waarschijnlijk heel veel seksueel grensoverschrijdende verhalen over hem te vinden zijn en hij verwachte dat deze ook naar buiten zouden komen, bijvoorbeeld die zogenaamde overval was gewoon een uit de hand gelopen seks-escapade. Want als er iemand seksueel gestoord is binnen de TV-wereld is het Gordon wel. Gelukkig voor hem blijft het stil en kan hij eigenlijk wel weer stilletjes terugkomen, althans dat denkt hij.

  28
  1
 2. Echie zegt:

  Wat een geweldige vent die Gordon. Stem van een engel… des doods. Niks replay. Skip all of beter nog delete. Alleen in Nederland. Wie boekt dat? Zou gewoon een educatieve maatregel op moeten staan.

  5
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.