Gordon doet eng met Toto, maar is gewoon eenzaam


Moet je dat hoopje ellende nou zien zitten. Ligt ie in bed. Beetje stom te kletsen tegen die hond. En daarna alleen ontbijten in de woestijn. Beetje stom kletsen tegen die hond. Zit ie domme filmpjes op te nemen en op insta te zetten. Beetje stom kletsen in die camera. Maar je voelt de pijn van eenzaamheid. Deze man is zo ongelukkig.

Dus ik ben bang dat dit avontuur erg snel ophoudt. En dan zitten wij mooi met de gebakken peren (en een bipolaire cokejunk).

62 reacties op “Gordon doet eng met Toto, maar is gewoon eenzaam

 1. Barry Pfeff zegt:

  Stom? Gewoon ontzettend dom om naar zo’n pleuris land te gaan als hier je sociale leven zich afspeelt. Puur een wanhoopsdaad omdat het hier niet meer ging.

  30
  4
  • Bert van de Spring zegt:

   Precies dit.
   Gordon is een eenzame oude man geworden met een zielig hondje.
   En omdat niemand hem daar kent in die zandbak blijft hij eenzaam.

   Trouwens. Het is zó tergend heet daar in die woestijn dat er helemaal niemand op straat loopt. Iedereen zit binnen in z’n auto met de airco aan of binnen in een gebouw, woning, restaurant met de airco aan.

   Daar had die cokeverslaafde aandachtshœr niet aan gedacht toen hij zij dat hij naar Dubai ging verhuizen.

   Die komt in januari weer teleurgesteld terug naar Nederland en gaat ons en anderen en iedereen de schuld geven van zijn misère. Zoals altijd.

   En tot die tijd betaald hij meen ik 40.000 euro’s aan huur voor een soort oostduits projektflatje met fake marmer in de keuken en bordkartonnen muren waaraan je geeneens een tv kan ophangen.

   Nou gefeliciteerd Gordon.
   Alles wat je dus met veel poen kan doen. En van woninginrichting komt ook helemaal niks want erover praten is iets heel anders dan woningen inrichten en klanten werven.

   Weer een flop van Gordon.
   Gaat lekker zo 🤣👍

   33
   6
 2. Gordon Neukgenot zegt:

  Fake.
  En fout gespeld ook nog.
  Iedereen weet dat superieur ben.
  Mijn teksten zijn zonder taalfouten.
  Altijd.

  En verzin jij ff snel een andere naam.
  Ik wordt nu een beetje moe van jouw aanwezigheid onder een fake-nick.

  0
  26
  • Ronald Doorntrop zegt:

   Ik denk na de kerst.
   Begin januari.
   Die ouwe gek is zó gierig dat hij vanwege de huur tot aan de laatste dag van de maand blijft zitten daar.
   En de opzegtermijn is een maand, dus eind december is die eikel weg daar.

   12
   1
   • Robbie zegt:

    Haha daar heb je een punt. En dan komt Toto weer met privejet naar Nederland wat heel normaal is met hoog risico honden. Niet dat Toto vals is maar juist vanwege hitte adem en al dat soort zaken noemen zij dat hoog risico. Maar na de kerst begin januarie is geen concrete datum he……

    10
    0
   • Robbie zegt:

    Maar waar zou jij dan geld op inzetten??? Ik denk echt 19 december is die terug. Wat jij al zeg bij ons (Nederland) is het gewoon veel gezelliger en fijner en als je kijkt hoe die eruit zie. Vind werkelijk dat hij er slecht uitzie en dat hoeft van mij eerlijk gezegd ook niet, laat dan ons hem maar afzeiken en de draak met hem steken. Kan aan de drank liggen hoor dat ik wat meer emo ben maar echt Gordon het slechtste toe te wensen nee dat dan weer niet………

    4
    0
  • Roddelsmaad zegt:

   Komt omdat hij een recept voor bipolaire depressieven. En daarmee netjes verpakte medicijnen het land in laten vliegen. Dan wat verkopen en huren van een in vastgoed geinvesteerde hogere dealer. Roep maar wat hoor. Maar zou zomaar (een deel)van) waar kunnen zijn.

   1
   0
  • Berend Gespot zegt:

   أفضل بوبو. يمكنك الاحتفاظ بهذا الكوكايين المدمن الذي تقطعت به السبل جوردون هيكنروث.

   Zoiets. Graag dat de Popo deze Jurdun Hikinruth in een kerker flikkeren wegens drugsgebruik.

   8
   0
 3. Gordon Neukgenot zegt:

  Zelf eens een keertje je bek houden mongooltje. Megalomane imbeciel die je ben. We gaan helemaal niets doen, en we aan al helemaal niet doen wat jij zegt. Mafklapper.

  1
  3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.