Gordon doet weer eens onaardig


Mevrouw Juf Noekie stelt hem toch best een aardig vraag. Of liever gezegd, ze geeft even haar mening dat het vreemd is dat je als een ruigridder in Antihomostan gaat wonen. Want dat blijft toch vreemd. Hoe kan je nou naar een land emigreren waar jouw geaardheid verboden is.

Maar zoals dat gaat met die bipolaire cokejunk kan ie niet normaal reageren en krijgt mevrouw een sneer. “Ik begrijp niet waar jij je druk om maakt. Ga lekker koken”, tikt ie (Ik heb wel interpunctie toegepast). Wat je kan zien als vrouwonvriendelijk en zwaar seksistisch. Maar dat mag hij, want hij heeft homo.

11 reacties op “Gordon doet weer eens onaardig

 1. Gordon zegt:

  Gordon is onaardig. Dat krijg je met al die stemmingswisselingen.
  Niet voor niets veelvoorkomend bij Manisch-Depressiviteit. Of ja dat moet tegenwoordig Bipolar noemen. Klinkt vriendelijk maar je kunt geen kut met dit soort mensen.

  16
  0
 2. Dat lelijke dikke wijf zegt:

  Is toch algemeen bekend dat minderheidsgroeperingen alleen aanstoot nemen aan gevoelige thema’s als ze er zelf voordeel uit halen? Corrie komt vanzelf wel met een post dat hij ergens geweigerd is omdat hij met een stok in z’n hol naar binnen wilde. Kunnen jullie dan weer een stukje over schrijven.

  7
  0
  • Bert zegt:

   Ruggetuffer en Bruinwerker zeiden wij altijd.

   Tegenwoordig houden we onze bek, er kan er zomaar ééntje naast je staan die woke is. Dan krijg je daar weer gezeik mee 😄😂

   6
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *