Gordon en de Mongolen groot succes


Aldus Gordon. “Zelden zoveel positieve reacties op een programma als Down the road waar we elke week ook stijgen in de kijkcijfers en mensen massaal meehuilen en lachen met die kanjers..” In werkelijkheid is het totaal geen succes, want als er iets down is zijn het wel de kijkcijfers.

Maar ja, wat verwacht je van een pathologisch leugenaar.

30 reacties op “Gordon en de Mongolen groot succes

 1. kijkcijfers zegt:

  Eerlijk is eerlijk, de kijkcijfers zijn zeker voor SBS6 begrippen niet slecht. Gordon moet dankbaar zijn dat De Mol jr geen tijd of zin meer had in een dergelijk programma.
  Gelukkig heeft hij daarmee weer eens een programma in de schoot geworpen gekregen waar wel redelijk naar gekeken wordt. De sterren in de show zijn natuurlijk de down-jongeren. Met Gordon als figurant

  21
  2
  • Jan zegt:

   Gordon heeft de mazzel gehad dat SBS hem dit programma heeft gegeven. Oudjes, kinderen en mensen met Down Syndroom doen het altijd goed bij het publiek. Dus Gordon had niet zoveel moeite hoeven te doen en de montage zal hem er wel zoveel mogelijk hebben verwijderd. Gordon is daardoor in dit programma een figurant geworden met een bijrol. Toegegeven, menig andere BN-er die ze voor dat programma zouden hebben gevraagd zou voor het dubbele aantal kijkcijfers hebben gezorgd. Maar SBS moet wel he, Gordon heeft veel geld gekost en ze moeten er dus nog wat uit halen.

   13
   3
 2. Mabel wist de shit zegt:

  Het is leuk hoor, Johnny met mongolen, Gordon met mongolen. En vanzelfsprekend zoeken ze de schattigste uit van ’t hele stel. Het zou leuk zijn als Gordon eens losgelaten in een inrichting waar ook mongolen zitten, die niet te handelen zijn, waar niet mee om te gaan of te leven is. Want die zijn er ook. De ondergeschoven groep mongolen dus, waar niemand het eigenlijk over wil hebben.

  41
  4
 3. Gasklep zegt:

  Gordon krijgt heel veel complimentjes, dat overkwam hem niet eerder de laatste jaren.

  Helaas voor Gordon liegen de kijkcijfers niet.
  29 januari 502.000 kijkers…
  22 januari 520.000 kijkers…
  15 januari 803.000 kijkers…

  Maar ze genieten er wél heel erg van.

  12
  0
  • Wim zegt:

   Bah wat een vreselijke rot reacties. De lieve deelnemers hebben het geweldig naar hun zin. Prachtig om te zien zo zuiver en oprecht. De zogenaamde normale mens moet hier een voorbeeld aan nemen. Geen geweld geen agressie alleen maar liefde. De zogenaamde normale mens is juist de abnormale,er alleen maar op uit om chaos te creeren en mensen kapot te maken in welke vorm dan ook. De zogenaamde normale mens is ver verwijderd in levenshouding van de deelnemers aan dit programma.

   19
   5
 4. René Fr.ger zegt:

  Je geeft een normaal kind nog geen 2 minuten mee aan die junk en zwakzinnige p.snicht laat staan de kwetsbare onder ons, die arme schaapjes worden uitgebuit alleen maar voor wat kijkcijfers.

  12
  5
  • René Fr.ger zegt:

   Maar we mogen die p.snicht Corrie toch nog wel mongooltje noemen, zelfs zijn ouders (die tevens broer en zus waren) wilden hem bij geboorte officieel mongool als zijn naam vastleggen maar besloten om het alleen als roepnaam te houden.

   2
   1
 5. Mar zegt:

  Ik vind de tekst totaal niet passen daar erger ik me aan mongolen dat zijn ze niet het zijn fantastisch personen waar mensen nog van kunnen leren die dit soort scheld worden gebruiken
  Ik heb liever met mensen van down te maken als van die schijnhelige

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.