Gordon geeft visitekaartje


Gordon heeft een enorme carrière als binnenhuisstylist in Dubai. Nou ja, eigenlijk niet. Maar dat was wel de bedoeling toen hij mokkend ons land verliet. Nu bedelt ie weer om optredens in Nederland, dus het is niet helemaal gelopen als de bipolaire cokejunk zou willen.

Enfin, hij heeft nu een slaapkamer opnieuw ingericht. Het was een ordinaire ouwe bende en nu heeft ie er een groene hotelkamer van gemaakt. Wat zeg ik, een saaie groene hotelkamer. Als dit je visitekaartje is zou ik maar heel snel je excuses aanbieden aan ons en hopen dat je weer niet leuk mag doen op de buis, want dit is knudde.

27 reacties op “Gordon geeft visitekaartje

 1. Kijkereens zegt:

  Er zijn dus mensen dusdanig rijk dat ze anderen betalen om bij de Leen Bakker wat meubels te laten scoren? Nee goed bezig Corrie. Ziet er goed uit voor een bijstandswoning.

  7
  0
 2. De stylist uit het midden oosten zegt:

  Dat heeft hij niet zelf gedaan hoor, heeft die laten doen door een derde partij,.. maar wel met de eer strijken.

  15
  0
 3. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Wat is daar voor binnenhuisstylist achtig iets aan? Behalve die verschrikkelijke kleur groen is het niets meer dan een bed met een kleedje eronder, en afzichtelijk nachtkastje ernaast, dit kan iedere idioot. Je had als die mensen deze stijl mooi vinden, ze een andere vloer moeten adviseren en dat kan van voordelig tot peperduur. Dekbedje, nieuw bed en gordijnen in de zelfde kleur, nee sorry. Dat is een stylist van lik m’n vestje. En nog een tip, doordat je op een verkeerde manier een groothoek lens gebruikt om de kamer groter te laten lijken is het ene nachtkastje nu groter dan de ander en de tegels lijken uit z’n verband. Kleinigheidje hoor. Topstylist.

  14
  0
 4. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Scooooooop! Gordon maak z’n eigen stoeltjes…https://www.instagram.com/p/CdBWEbkqHqh/ Gordon lieverd….je marcheert achter de muziek aan. De kleur van dit stoeltje is al klaar en uit de mode. 2 jaar in de collectie geweest bij Henders en Hazel, heel Nederland heeft dit soort kleuren in alle vormen stoelen, de vorm van het stoeltje komt mij heel bekend voor. Ja idd ook H&H. Als je dit in het duurdere segment wil aanbieden, zou ik ’t stikwerk ff nalopen. Het kussentje erin..tsja. Niet meer van deze tijd in dezelfde kleur. Bitches willen nu een ”luchtig” meubilair. Een combi van Zweeds en Ibiza style. Check maar eens bij bv Zoco. En Goor..denk eens aan iets groens in huis. Nee joh, geen wietplant maar een mooie grote plant, mag tegenwoordig ook een goede kwaliteit zijde zijn. Wist je trouwens dat LOI hele leuke cursussen heeft?

  7
  0
  • zitnietlekker zegt:

   Die stoel zit voor geen meter. De leuning is te hoog dus je kunt je armen er niet goed op laten leunen als je een boek/krant/tablet op leest. Oftewel, ergonomisch gezien is het driemaal kut. Op naar de tekentafel Corrie en nu eens iets ontwerpen dat ook nog eens praktische waarde heeft

   0
   0
 5. Geer zegt:

  Godsamme Corrie wat een hel heb je ervan gemaakt. Wat een groene ellende is dat, je wil er nog niet deaud gevonden worden! Het lijkt wel een hotelkamer in een of andere goedkope ho*renbuurt. De kapotjes knallen uit de Leroy Merlin nachtkastjes. Wat had je gebruikt toen je die meuk bestelde Corrie?

  6
  1
 6. Glennis Gross zegt:

  Nee Goor, dan moet je die foto ook met de gordijnen dicht maken! Zo met het uitzicht lijkt het allemaal net iets mooier.

  3
  0
  • J.klepzeiker zegt:

   Gewoon GOOR ingericht hahaha en wat die lange jurk betreft komen ze allemaal terug met de nieuwste mode uit Dubai.Zag er ook een lopen in marokko die kwam ook uit Dubai.Ali baba hahaha 😆

   3
   1
 7. Nuchtereblik zegt:

  Waarom dat kleed neerleggen onder je bed? Het is Dubai, dus de vloer is nooit te koud voor je blote poezelige voetjes. Voor de rest niets mis mee, maar wel heel erg hotel-achtig ingericht. Ga je daarin je leven slijten?

  3
  0
 8. Dildo van Opzeeland zegt:

  Het is George & Mildred (oude Engelse comedyserie). Als Mildred groene oorbellen had, dan was haar halssnoer ook groen, evenals haar jurk en haar pumps.

  3
  0
 9. Johan V zegt:

  Dat ze die klóotzak nog niet hebben gearresteerd en opgehangen daar. Ik zal nog eens een mail met informatie naar de Dubai Police sturen.

  2
  1
 10. Yhoop zegt:

  Die ouwe teeringzooi was niks maar dat groene zooitje is nog erger poster van de Hulk boven het bed mist nog of the mask.. je kan net zo goed een nest gooien in een wiet hok lekkah bezig Corrie??!!

  0
  0
 11. Danny Koerhuis zegt:

  Handig zo’n bruine slaapkamer voor als er een ongelukje gebeurt bij het aanstampen van de poep. Geen vlekken meer. Stampen, stampen, stampen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.