Gordon gunt een ander succes

gordon-kijkcijfers

Het gaat dan wel om de zoon van zijn baas, dat dan weer wel. Maar wel heel aardig van de bipolaire cokejunk om eens het over een ander te hebben. “Heerlijk een ander succes gunnen! Zet hem op schat.” Hij vindt het zelfs heerlijk.

Overigens werd de talkshow van Johnny aardig ontvangen. Het zou ongedwongen en vrolijk zijn. Nou leuk.

25 reacties op “Gordon gunt een ander succes

 1. Robbie zegt:

  Ja iedereen gunt elkaar het beste toch??? Nou John wanneer krijgt Dennis een programma???? Overigens heb ik 7 minuten ofzo gezien hoor van die show, maar vond het werkelijk geen hol aan. Het begon al met die pijperij van Davina daarna flauwe grapjes over leeftijd Henny H. om vervolgens heel interessant te doen of die neanderthaler. Verder zijn wij hier niet gekomen………….

  4
  1
 2. Dwight zegt:

  En zo, hoewel omgedraaid, vestigt gordon toch weer de aandacht op zichzelf. Hij geeft zichzelf in het openbaar een schouderklopje, wat een enge bipolaire gek is het toch.
  P.s. Anderen iets gunnen is zo vanzelfsprekend dat het niet benoemd hoeft te worden, goor.

  8
  0
 3. Toto zegt:

  Wat een misselijkmakende kwal is het ook. ‘Kijk mij is even een ander succes wensen, wat ben ik toch een goed mens.’ Maar zich niet realiseren dat zoiets de normaalste zaak van de wereld is. Hoe ver heen ben je dan…

  3
  0
  • Bipolaire Cokejunk zegt:

   Hahaha je hebt groot gelijk. Deze debiel is het spoor volledig bijster. Hij denkt oprecht dat hij goed bezig is. Elk normaal denkend mens gunt een ander wat. Hij maakt een hele post met de veronderstelling dat mensen hem nu ‘goed’ gaan vinden. ENGNEK GORDON!

   1
   0
 4. De Geert zegt:

  Nou goor, ik gun dat je wat eerder naar Dubai gaat, en ik gun de wereld ook dat je vliegtuig neer gaat in de woestijn, en daarna gun ik je een Arabisch zwaart in je gebleekte anusje. Ik ben zo lief.

  0
  0
 5. Brutus zegt:

  Gordon wil ook fans.
  Alleen de aarsmaden in de reedt van de bipolaire rat zijn nog trouw aan Gordonnie.
  Wees er zuinig op Gordonnie, doe ze niet teveel geweld aan.
  Als toyboy Sjeffrie zijn klopbormachine in je darmkanaal laat snorren

  0
  0
 6. Bipolaire Cokejunk zegt:

  Hahahahahaha de enige reden dat hij dit post is om zichzelf in een beter daglicht te stellen. Hij wil sympathiek overkomen. Verder vindt hij het ook heerlijk om die John de Mol lekker in zijn reet te kruipen. Dit post hij echt niet omdat hij het Johnny zo erg gunt. Hij probeert alleen zijn eigen positie te verbeteren / versterken.

  John de mol moet toch ook denken: ‘Ik heb die Gordon voor een groot geld bedrag binnen gehaald en het enige wat hij doet is snuiven.’. Mogelijk dat dit Charme offensief bij John nog wel effect zou hebben. Maar ik zie er dwars doorheen. De bipolaire cokejunk (Gordon) gaat weer voor eigen gewin!

  3
  0
 7. taaldocent zegt:

  Even een taalkundige analyse:

  gezegde (handeling): gunnen
  wie of wat gunt?: Gordon (het onderwerp)
  wie of wat gunt Gordon?: succes (lijdend voorwerp)
  aan wie of wat gunt Gordon succes?: een ander (meewerkend voorwerp)

  Kortom: next level narcisme!

  Jezelf niet noemen, maar in de zinsconstructie de ander alsnog tot meewerkend voorwerp bombarderen en jezelf tot onderwerp van de zin.

  1
  0
 8. Branden Fierro zegt:

  Hello! I could have sworn Iíve been to your blog before but after looking at a few of the articles I realized itís new to me. Anyhow, Iím definitely happy I discovered it and Iíll be bookmarking it and checking back frequently!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.