Gordon is weer eens boos

Gordon

Wat is het toch een vervelende kerel, die Gordon. Altijd boos en voelt zich altijd tekort gedaan. Hij vindt nu weer dat Gordon en de Mongolen niet genoeg aandacht krijgt. “We begonnen al met vooroordelen over of ik wel de juiste persoon was en de vergelijking met de  Belgische versie maakte het er niet makkelijker op. Maar de  Nederlandse versie wordt omarmd door inmiddels meer dan 700 duizend kijkers elke week gemiddeld! En we zijn elke week gegroeid in marktaandeel en aantal kijkers! Maar lezen we dat ergens?”

Altijd verontwaardigd als een klein kind dat in de supermarkt niet het snoep krijgt wat ie vraagt. Kan die vent nou nooit een keer zwijgen? Altijd maar dat eeuwige gejank om aandacht. Dat ie dit weer over de rug doet van gehandicapte mensen heeft ie niet eens in de gaten. Kan dit stuk verdriet niet gewoon in Dubai blijven?

26 reacties op “Gordon is weer eens boos

 1. René Fr.ger✌️ zegt:

  Die irritante p.snicht heeft nog steeds niet door dat NL hem uitkotst behalve nichten,zwakzinnigen,mongolen en meer van dat soort gespuis..

  14
  5
 2. Fred zegt:

  Leuke man, onverdeeld succes. Jammer dat ze zijn nageboorte het in leven hebben gehouden en als Jan Roos hebben bestempeld. Al het moois dat Corrie in zich heeft is oppositie met zijn nageboorte Roos. Die Roos is een hatelijk en foeilelijk varken met een zure grote smoel. Schande voor Gordon.
  Roos sterphh eens gauw gemankeerde klootviool

  1
  32
 3. rollins zegt:

  In Zuid-Afrika liet hij zich ooit per helikopter afzetten op een terras. Het was letterlijk een wandeling van tien minuten. De man is te doorgesnoven om nog fatsoenlijk als mens te fungeren. Het is steevast het zelfde riedeltje; verontwaardigd, boos, verdrietig, eenzaam. Spul maakt je kop kapot. Kijk maar naar die andere, die raarpratende nageboorte. Alex Soesje, of hoe dat ding ook heet.

  12
  1
 4. GeenEdison zegt:

  Down the road deed het voor SBS6 begrippen heel redelijk maar niet uitzonderlijk. Qua aantal kijkers en marktaandeel kwam het programma niet bovengemiddeld uit. Bovendien is het programma niet echt vernieuwend meer. Het concept is inmiddels behoorlijk uitgemelkt en lijkt me daarom niet meer Televizierring waardig

  En ook dit jaar is ie weer niet genomineerd voor een Edison. Maar dit terzijde.

  5
  1
 5. PiemelBoy zegt:

  Gordon heeft mijn poeperd liefdevol opgerekt. En Toto was getuige. Ik heb op mijn knietjes het hardst geblaft toen Corrie mijn prostaat kietelde en kwelde. Heerlijk

  2
  10
  • Maniakale Madness zegt:

   Van kastheaumeau tot bitch.
   Beetje paranoia piemelboy?
   Lekker op je knietjes onderdanig liggen wezen en wachten tot je meester klaar is met je.

   Steven is altijd overal.
   Als je straks een bakje sperma leegdlobbert dan zit hij nog steeds in je hoofd.

   Je obsessieve gedrag is volkomen normaal. Heb je dat ijzerdraadje al uit je lul getrokken? Dat heb je niet meer nodig vandaag. Morgen krijg je een potlood in je pisbuis.

   5
   0
 6. Ik ben een mongool zegt:

  Van 700.000 kijkers kun je de schoorsteen niet rokende houden. Die mongolen hebben alles hun hele leven gratis zien komen aanwaaien. Nooit gewerkt. Kun je eindelijk een iets terug doen voor de maatschappij en dan lopen ze de kantjes er van af. Ook van mongolen mag je toch verwachten dat ze toch iets beter hun best doen.

  7
  9
 7. Gordon Tonggenot zegt:

  Ik ben twee schattige truitjes aan het breien voor Toto en Rocco, maar nu is de wol op. Wie komt er een niewe kluwen wol brengen? Roze scheepjeswol. Lach niet! De eerste de beste die me uitlacht, die krijgt een breinald HELEMAAL door zijn pisbuis heen. Maar degene die me toelacht, die krijgt een tongzoen.

  3
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.