Gordon jankend op de teevee


Nou, hij is weer in het land. En dat moeten we dan natuurlijk gelijk weten ook. De bipolaire cokejunk zat te grienen op de bank in het programma ‘Onmogelijke Duetten’. Waarom weten we niet, daar moet je die show voor gaan kijken en dat weiger ik.

Het zal vast met hemzelf te maken hebben, want hij is gek op Goor. Zijn droom is uitgekomen, zegt ie. Nou, onze droom was ook uitgekomen. Toen Gordon ging emigreren. Waarom moet de aandachtsjunk nou toch steeds terugkomen.

23 reacties op “Gordon jankend op de teevee

    • 100kmpu. zegt:

     Druk in je hoofd PoepBoy Nødrøg?
     Nou weten we het wel.
     Pilletjes nemen en rustig wachten tot ze gaan werken. Of wat anders:

     “Ga ’s deaud.”

     10
     6
     • Trees zegt:

      Belachelijk hoe sommige mensen reageren .
      Gordon is gewoon Gordon en ik mag hem wel .beter Gordon dan goor dat vind ik echt een verschrikking.
      Ik mag Gordon graag zien maak goede tv

      3
      5
   • Pauline zegt:

    Hoezo sneue gast ik vind Gordon toevallig erg leuk niet iedereen denk er hetzelfde over in een programma als down de road kan je beter Gordon hebben dan een Joling

    5
    8
 1. Mental Sick House zegt:

  Om die titel moest ik gelijk lachen.
  Hoewel het uiterst treurig is dat Gordon wéér niet langer dan drie weken in Dubai is kunnen blijven.

  Gordon Heuwekenroth verdient met recht de titel ‘Moeilijkst Doortrekbare Drol van de Maand.’

  Laatst merkte ik nog op dat Paul de Leeuw een moeilijk doortrekbare drol is, maar Gordon doet het er echt om.

  38
  2
  • Patterson zegt:

   Narcisten hebben vaak een hoog eq. Daarom ook de bipolariteit. Gaat uiteraard wel uiteraard om wat hem aangedaan of misgund wordt. Want we moeten de enorme bijdragen en offers bejubelen. Hij kan niet begrijpen dat hij nog steeds niet geridderd is. Nederland is gewoon gek. Hij niet. Hij is geweldig. Vraag maar aan al zijn exen en “vrienden”. Want echte vrienden kent hij niet. Alleen mensen die iets van hem moeten en daarom zijn ego strelen en mensen die hem niet door hebben. De rest mijdt de narcistische bipolaire cokejunk.

   11
   2
   • Justice Four AL zegt:

    Geridderd zeg je?
    Vanuit het legioen van de Bruine Ridders dan toch zeker?
    Gaat niet lukken voor Gordon, daarvoor moeten de Reetridders namelijk Moed, Doorzettingsvermogen en Trouw hebben betoond. Drie keer fail voor Gordon.
    Die rent jankend de straat op in z’n blote reet als hij bang wordt voor z’n tinderdate, en de aangifte heeft die bolle cokeneus ingetrokken.
    Drie keer fail dus.
    Dagdag Gordon!!

    12
    4
 2. Anti Alles zegt:

  Godverdomme wanneer wordt deze bipolaire cokejunk voor eeuwig gecanceld. Laat hem lekker eenzaam ten onder gaan in Dubai. Goor bedankt voor de lachen afleveringen met Geer en Goor, het is nu voorbij. Optyfen uit media land, niemand moet je meer. Smerige, aandachtsgeile nichtenpijper.

  16
  2
 3. Eksteroog zegt:

  Van vermeende A-ster naar figurant in het Talpa assortiment kut-formatjes (The Wheel, dat K3-dingetje en nu weer Onmogelijke duetten). Het was een wijze beslissing om elders een loopbaan als binnenhuisarchitect na te jagen.

  8
  1
 4. Hermienneke zegt:

  Tjonge jonge, we hebben nu definitief een nieuwe Heintje Davids; zó ben ik weg, verdomd ik ben weer terug. Relatie aan, 24 uur later relatie uit. En wij mogen het allemaal meebeleven. Waarom o waarom mag deze halve gare steeds terugkomen optv? Kan niet meer zingen, komt geen fatsoenlijk woord uit, lacht alleen maar om z’n eigen “grapjes”. Toont toch wel duidelijk de armoe aan als dit figuur keer op keer weer wordt opgeroepen. Mag ik overslaan?

  12
  1
  • Hermiennekes zus zegt:

   Mee eens zus en dan ook nog als klap op de vuurpijl met een “subtiel” kettinkje van € 7800,= om z’n nek. Tja, als niets komt tot iets en dat iets is ook al verschrompeld dan zal je dus blijkbaar op deze manier moeten laten zien dat je nog wat hebt. Sneue gast.

   2
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.