Gordon toont bij Beau waarom iedereen hem haat


De meest gehate man van Nederland is iemand die in Dubai woont (maar voor hoe lang nog?). Gisteren zat ie weer aan tafel bij Beau van talkshow Beau en over wie had ie het de hele tijd? Juist, over Gordon. Die bipolaire cokejunk is het schoolvoorbeeld van iemand met een narcistische stoornis.

Naast dat ie heel even zat te janken om zijn mongolenshow, wist hij bij ieder onderwerp zichzelf weer eens in de schijnwerpers te zetten. Zelfs toen het ging over de bedreigingen aan het adres van faalminister Kaag wist hij na 1 minuut al over tafel te krijsen dat ie ook bedreigd wordt. “Ik ben zelf ook bedreigd geweest. Ik ga er echt even wat van zeggen nu. Dit land gaat echt naar de filistijnen op deze manier. Ik ben niet voor niets weggegaan uit Nederland.”

Volgens mij is hij weggegaan omdat we hem allemaal zat zijn, maar goed. En die uit de hand gelopen seksdate, wat volgens Goor zelf een overval was zal ook wel niet helpen. “Ik ben weggegaan puur omdat ik me niet meer veilig voel in mijn eigen land. Ik ben overvallen geweest vorig jaar, vastgebonden, geschopt, geslagen. Ik durf niet eens het park in. Ik reed van de week in het park in Dubai en dat zou ik in Nederland gewoon niet meer durven.” Dat zeg ik. Volgende keer in dat park in Dubai eens naar het frikandellenbos gaan, dan hopen we dat er politie in de buurt is. Toedels.

25 reacties op “Gordon toont bij Beau waarom iedereen hem haat

 1. Robbie zegt:

  Het stoort mij heel erg dat die mensen m0ng00l worden genoemd!!!! Het zijn mensen met het syndroom van down en daar loopt maar 1 m0ng00l tussen en tja dat is Gordon……

  52
  3
  • Tim van Vooren zegt:

   Klopt inderdaad.
   Het is niet dat die mensen altijd down zijn. Slaat nergens op. Als er ééntje neerslachtig is dan is het Gordon wel.
   De mistroostigheid druipt er werkelijk vanaf. Terwijl hij hartstikke gay is, en dus de de hele dag zo blij als een ei zou moeten zijn.

   28
   2
  • Robbie zegt:

   Ik lees vaker dit soort berichten. En in zekere mate geef ik je ook gelijk, dus niet meteen boos worden. Maar door Gordon zijn juist de reacties bij MC uitgeschakeld en hij een petitie opstarte om zogenaamde internethaat te stoppen. RP starte daarop een tegenactie en was een petitie bij Avaans gestart (nog steeds spijt van want ze blijven nu mailen) maar daarop volgde deze website. En leuk dat we hier wel tot op zekere hoogte wel ongecensueerd kunnen reageren. En Gordon kennende lees hij het echt wel want het gaat over Gordon. Mediacourant is nu alleen maar stemmen, en erger vind ik dat je altijd maar 2 keuze’s heb, dus word je min of meer nog een keuze door de strot geduwd ook…..

   22
   0
 2. Steven zegt:

  Hij reedt door het park in Dubai.

  In een taxi?
  Of op een fiets zonder zadel?
  Of reedt hij juist in een electrisch golfkarretje dat met zonne-energie wordt opgeladen?
  Ik mis een aantal details…..

  Berichtje kopiëren vinnik prima, maar doe ff net of je er moeite voor heb gedaan. En werk een beetje aan je gramatica en je spelfouten (pun intended)

  16
  8
    • Taalnazi zegt:

     Humorloze veganist, tjongejonge..
     Ik zal het je even uitleggen.
     Als er No Pun Intended staat dan kun je even lachen. Snap je, lachen.
     Staat er Pun Intended (zie boven) dan was het een opzettelijke woordspeling.
     Niet lachen dus. Bloedserieus. Net als al die bleke humorloze veganisten .
     Capice?

     16
     0
  • Trekdrop zegt:

   Reedt ? Dus dat is reet in verleden tijd?

   Ik kan je zeggen, toen was ‘ie wel wat strakker.

   Was getekend: Rogier (oh wat ontzettend LEEEEEEUUUUUUUK !!!!!!!!!!).

   10
   1
 3. brioche met hagelslag zegt:

  Gordon wilde nog even bij Beau checken of Novak Djokovic een vriendin had. Nee, zei iemand aan tafel, hij is zelfs getrouwd. Je had die teleurstelling op Gordons gezicht moeten zien. Voor hem behoort niets tot het onmogelijke.

  5
  0
 4. Doomieuss zegt:

  Je kan Gordon geen mongool noemen… Das echt een downgrade van de mensen die down hebben… Eigenlijk gewoon een belediging. Een halve mongool zou trouwens wel kunnen… Aangezien Gordon dat niveau waarschijnlijk net haalt.

  3
  0
 5. Pisnicht zegt:

  Gordon zou ook graag met mongolen op stap willen in Dubai maar er is niets of niemand waar hij zijn factuur naar toe kan sturen. Het zijn figuranten van de Gordonshow die geld in het laatje brengen en niks kosten. Flikker op naar Dubai en kom vooral niet terug.

  3
  1
 6. Trpla zegt:

  Ze hadden Beau niet nodig om in te laten zien dat iedereen Gordon haat. Het tonen van bovenstaande foto in het 20:00 journaal zou al leiden tot steniging in Dubai.

  Groetjes Bart

  0
  1
 7. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Wanneer is het contract met John de Mol afgelopen? Wanneer zijn zn eet en koffie tentjes failliet cq doorverkocht? Wanneer is het No More Goor in Nederland?

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *