Gordon vlucht (?!??!) voor media


Maak dat toch g*dverredomme de kat wijs. Het ziet er nu naar uit dat die bipolaire cokejunk van een Gordon eindelijk definitief naar Dubai vertrekt. En bij RTL Boulevard kondigt de snuifkoning aan dat hij dit voornamelijk doet om de aandacht van de media/pers te mijden. Als queen of attention houdt zo’n statement natuurlijk geen steek.

De gelikte bek is van plan naar Dubai te vertrekken met zijn nieuwe toyboy die we geen toyboy mogen noemen. Ongeacht de reden, we zijn blij dat het lange wachten uiteindelijk zijn vruchten lijkt af te werpen. Veel plezier op Dubai. Of niet. Mij een biet.

54 reacties op “Gordon vlucht (?!??!) voor media

 1. Robbie zegt:

  Wat zal zijn dealer eigenlijk balen, (waarschijnlijk als enige) maar hij raakt wel een groot afnemer kwijt…………. Weer een drugsdealer failliet in deze barre tijden. Sterkte Mo………….

  15
  0
 2. peter koelewijnkelder zegt:

  Als ik God was
  En die zilveren vogel vloog voorbij
  Samen met jou ver weg van mij
  Als ik God was, als ik God was
  Dan plukte mijn hand hem NOOIT MEER uit de lucht
  En ik bracht jou nooit meer bij mij terug
  Als ik God was, oh
  Maar tien kilometer hoog in je vliegmachine
  Kun je ons al zou je willen niet eens meer zien

  En dat willen zo graag houden

  Tegen Gordon zou ik willen zeggen
  Kom spring van dat dak af

  Ook een bekende song van mij

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.