Gordon wil piloot worden


En nou geen grapjes over endeldarmpiloten aub. Maar hij wil het echt. Was de bipolaire cokejunk voorheen een van de grootste tv-sterren van het land, want om dat zingen van hem werd ie nou niet echt geroemd, maar zijn carrière stort harder neer dan een 747 met volle belading. Want geen hond zit meer op die naargeestige narcist te wachten. Dus woont ie nou met zijn hondje in Dubai en wil ie opeens vliegenier zijn.

Op luchtvaartnieuws.nl zegt die engnek: “Ik zit toevallig net de film ‘All My Life’ te kijken. Daarin gaat het erover dat de gemiddelde mens het moet doen met 27.375 dagen, waarvan je een derde ook nog slaapt. In de resterende tijd moet je alles doen om je dromen waar te maken. Die instelling heb ik altijd gehad en daarom ben ik ook gaan vliegen. Dat is de reden waarom ik nu de beslissing heb genomen om naar Dubai te gaan. Durf het maar te doen, gooi het roer om. Waarom moet je altijd hetzelfde doen? Waarom zou je niet iets kunnen, wat je altijd hebt gewild? Je kan het op zijn minst proberen. Maar als ik echt alles van tevoren had geweten, dan was het toch luchtvaart geworden!” Was dat maar zo geweest. Hadden we nooit van die jankbal gehoord.

33 reacties op “Gordon wil piloot worden

 1. Bert van de Spring zegt:

  Gordon wil piloot worden.
  Gaat eraan voorbij dat piloten een gedegen psychologische test moeten ondergaan. Ze moeten emotioneel redelijk stabiel zijn én een goede gezondheid hebben.

  Volgens mijn bescheiden mening heeft dit verslaafde emotionele wrak van alles onder de leden, alleen over zelfmoordneigingen heb ik hem nog niet eerder gehoord.

  Hoe dan ook, ik schat dat er alleen passagiers met zelfmoordneigingen bij captain Gordon in het vliegtuig zullen stappen. Een weldenkend mens doet zoiets hoogstwaarschijnlijk niet.

  40
  2
  • Timmy zegt:

   Professioneel nooit. Privé denk ik evenmin. Zelfmoord lijkt hij mij te narcistisch voor. Immers altijd de ander schuld van zijn ellende. Hoop echt dat de man geen brevet krijgt. Er bij instappen nee. Maar over mijn hoofd wil ik hem ook niet. Zie je hem al met zijn neus vol en hondje op schoot. Zo wel hoop ik dat ze hem gebruiken voor drugssmokkel en offeren om de corrupte douanier aan zijn quotum te laten komen.

   1
   1
  • Marc en Hugo zegt:

   Gelukkig zijn daar strenge eisen psychologische testen en drugstesten en nog een shitload aan theorie die hij toch niet ga halen zou als ik hun was een haar test doen voor het vinden van cocaine dan kan je een langere periode van gebruik bekijken en volgens mij heeft ie zuikerziekte dus maak me er niet druk om of het een man zijn die de medische keuring doet dan kan ie hem nog afkluiven denk ik eerder dat ze hem in Dubai oppakken

   1
   0
 2. Ron zegt:

  Manisch depressieve mensen moeten niet in de gelegenheid worden gesteld om de veiligheid van andere mensen in de waagschaal te leggen
  De geschiedenis leert ons dat dit veel ellende en materiële schade veroorzaakt.
  1982: Japan Air Lines vlucht 350, 24 doden.
  1999: Air Botswana ATR 42, 1 dode.
  1994: Royal Air Maroc vlucht 630, 44 doden.
  2018: 2018 Horizon Air Q400, 1 dode.
  1997: SilkAir vlucht 185, 104 doden.
  2013: Mozambique Airlines vlucht TM470, 33 doden.
  1999: EgyptAir vlucht 990, 217 doden.
  2015: Germanwings vluchtt 9525, 150 doden.

  20
  5
   • Kweetniet zegt:

    Precies. Maar wel waar hij niemand kwaad kan doen. Een gesloten woongroep zonder externe communicatie middelen en echte medicijnen door professionals verstrekt. Beste voor iedereen.

    2
    2
   • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

    Slingertje vanuit zijn Oost-Duitse projektflatje in Dubai. Dank voor je bijdrage.
    Wie is echt gestoord zei je?
    Die man die ging trouwen op tv maar hij ging niet?
    Of die man die dr Phil ging nadoen maar die ging niet?
    Of die man die zogenaamd was beroofd onder bedreiging maar hij was niet bedreigd?
    Of die man die een hond wilde en toen later weer niet en toen later weer wel en dan nu ook weer wel?
    Of die man die naar een afkickkliniek ging om af te kicken maar al vrolijk snuivend terug kwam?
    Of bedoel je die man die modder gooide naar iedereen die hij kent in een boek over zijn leven dat bol stond van leugens en verzinsels?
    Die man?
    Die is niet gestoord hoor. Wat érg dat ze dat van hem zeggen he? Niet te geloven. Wat erg.

    7
    1
 3. Sukkeltje Lorenzo zegt:

  Zoals ik het lees heeft die al een brevet??
  Sommige dingen moet je niet willen, en dit is er 1 van… Maar goed, laat maar neerstorten in die zandbak in plaats van hier.

  1
  0
 4. Rotterdam zegt:

  Die komt echt niet verder dan het pijpen van de piloot om daarna weer parmantig dartelend door het gangpad voorverpakte broodjes uit te delen. Maximaal haalbare. Maar waarschijnlijk wordt z’n dikke pens gezien als extra ballast en dus te gevaarlijk geacht om mee te vliegen als stewardess.

  1
  2
  • Henry V. (Achternaam bij de redactie bekend) zegt:

   Wat jij bedoeld:
   Gordon wil verafgood worden.
   Mensen moeten hem fantastisch vinden.
   Geef die idioot complimenten en respect.

   Maar dat stadium zijn we al sinds de eeuwwisseling gepasseerd.
   Misschien nog wel langer.
   Niemand hier zit te wachten op die overhetpaard getilde zelfingenomen narcistische huilstronk met een witte poederneus.

   Goed geprobeerd evengoed.
   Dit land is Gordonmoe.

   4
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.