HAHAHAHA! Fawrynotsawry noemt zich “Show Koning”


Het wordt steeds grappiger met Fawrynotsawry van RUMAG. Hij begint een beetje erg in zichzelf te geloven. Waar al die zelfoverschatting vandaan komt weet niemand, want we kunnen hem toch echt geen succes noemen. Wat zeg ik? De beste man staat onder aan de ladder van alle roddelrubrieken in de BeNeLux.

Hij vindt zichzelf “niet echt meer” een roddelkoning. Dat klopt, maar je bent het nooit geweest. Het enige dat je doet zijn de scoops van anderen op een vervelenden manier herhalen. Hij voelt zich meer “Showbizz Expert, Celebrity Watcher of Show Koning”. Het staat er echt. HAHAHAHAHA.

18 reacties op “HAHAHAHA! Fawrynotsawry noemt zich “Show Koning”

 1. Timmy zegt:

  Tegen een uurtarief waar Radboutje de mond van openvalt, wil ik de stinkerd wel helpen een passende naam in het ‘Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders’ te zoeken.

  8
  1
 2. Robbie zegt:

  Vind dat deze bloedhond veel aandacht krijgt eigenlijk. En dan bedoel ik door de MSM, wat eigenlijk wel begrijpelijk is. Geen talent en hij kan eigenlijk helemaal niks en is kneedbaar. Als zij zeggen spring, vraagt hij hoe hoog de slijmbal………

  13
  0
 3. Drogepoepsteek zegt:

  Jantje is wel erg geobsedeerd door deze Iraanse kontenbonker. Hij besteedt zo’n twee posts per dag aan hem. Jantje, hoop jij stiekem dat Fawry jou in je dikke bleke billetjes neemt?

  4
  6
 4. Echie zegt:

  Best gemeen die man zijn waandenkbeeld stimuleren met een prijs en koning noemen. Laag bij de grond. Houdt de talentloze clown zijn droom levend. Terwijl de waarheid steeds moeilijker wordt voor hem om te accepteren. Zit niemand te wachten op zijn “expertise” dan die hem achter de rug uitlachen. Laat die man een baantje zoeken en iets nuttigs bijdragen.

  0
  1
 5. Fan van Roddelpraat zegt:

  Sommige mensen willen zich gewoon onbeschrijfelijk voor lul zetten voor heel Nederland. Deze man is daar een van. Mooi toch

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.