Hairy daddy Marc van der Linden zoekt zoontjes


Ieder zijn ding. Dus ook “royaltykenner” Marc van der Linden mag zijn eigen feestje in de slaapkamer hebben. Wel weten we nu van wat voor feestjes hij houdt. Iets met fun met varkens en met de smaken vanille tot wild. Bij pronouns, dus hoe hij wenst aangesproken te worden, staan er aapjes met hun handen voor het gezicht. Eerlijk gezegd is dat ook mijn reactie als je die lichaamsfoto’s ziet.

UPDATE: Hairytop4fun Marc had dit keer niet te veel op en heeft gereageerd. Hij ontkent de man op de foto’s te zijn. De vaste medewerker van roddelrubriek RTL Boulevard en ex-hoofdredacteur van roddelblad Weekend gaat een advocaat op ons dak afsturen.

32 reacties op “Hairy daddy Marc van der Linden zoekt zoontjes

 1. Freud-vlieg zegt:

  Dat weten we dan ook weer: die Van der Linden vliegt er zo op, en dan ook nog eens unsafe (on PrEP). Wel heel nasty van Borrelpraat om zoiets online te plaatsen. Maar aan de ander kant: OLIEDOM van een bekende Nederlander om te denken dat zo’n oproep anoniem kan blijven. Hij had dus zelf discreter moet zijn.

  3
  8
 2. Ger Jolig zegt:

  Marc is een harig everzwijn
  Jan Roos is meer een roze bol varken
  Marc is van de mannenliefde
  Jan Roos is meer drank- en eetverslaafd
  Beide behoorlijke kleatzakken

  0
  9
 3. Alex Soze zegt:

  Ik houd ook erg van mannen met veel okselhaar met een heerlijke zweetlucht. Het kan je helemaal wild maken. Ik ben dus liefst met boys die veel okselhaar hebben. Hoeft dan niet speciaal een big daddy te zijn. Het is nu eenmaal beter dat je niet elke dag al je nuttige bacteriën afspoelt

  0
  3
 4. Aidsvlek zegt:

  Tjah Negative, on PrEP.
  Marc van der Linden wil dus als zwijntje ‘unsafe’ genomen worden.
  Mede gezien de laatste foto is hij duidelijk op zoek naar veel jongere ‘te knappe’ mannen. Hiermee wil hij bewijzen dat hij ze ook kan krijgen.

  Blijkbaar juist de bedoeling om niet anoniem te blijven. Zonder deze bekendheid status kan hij deze mannen niet krijgen.
  Daar zijn ze immers te knap en te jong voor t.o.v. zijn uiterlijk en zijn voorkomen.

  6
  0
 5. Ollie zegt:

  Hee Marc ik kijk al je bijdrages bij Boulefart. Gewoon toppie. Meestal zit ik dan met mijn bord op schoot, broek op mijn enkels en de gordijnen uiteraard dicht. Het moet wel een beetje geheim blijven / is ook spannender. Nou kusje op je voorhoofd en een likje waar jij dat het liefst hebt. Heerlijke Beer ben je

  0
  1
 6. Varken zegt:

  Misschien wel handig om erbij te vermelden wat dat varkentje nou betekent:
  Pig play is een term uit de gaycommunity. Bij deze seksuele activiteiten horen zaken als: spugen, urine, poep, zweet, sperma en dergelijke.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *