Halfzachte Dang-Do wil Dennis en Jan pakken


Nu worden we wel vaker bedreigd en eerlijk is eerlijk, soms zitten er echt wel types bij waar je geen ruzie mee wil hebben. Maar als potverdikke Dang-Do de Debiel uit Vietnam het doet worden we pas echt bang. Laten we wel wezen, deze man/jongen/dier heeft werkelijk niks te verliezen.

Hij werd beroemd met filmpjes waarin hij bijvoorbeeld zei dat hij een frikandel zou worden als hij in het water valt. Onder deze achterlijke teksten zit waarschijnlijk een diepere laag van geweld en agressie. En de grootouders van Djangdo hakten Amerikaanse GI’s in mootjes met zelfs geslepen bamboestokken. En ze bouwden van die enge boobytraps. Dan stapt Jan zijn huis uit en dan vliegt er uit een boom opeens een blok hout met allemaal spiesen erin naar beneden. Of dondert Dennieboy tijdens een wandeling in Twente in een kuil gevuld met ijzeren pinnen. Nee, met Dang-do willen wij geen mot. En blijkbaar hebben we dat wel.

38 reacties op “Halfzachte Dang-Do wil Dennis en Jan pakken

  • Kweetniet zegt:

   Iemand met een hersenaandoening heeft nog nooit iemand kwaad gedaan. De lacherige reactie van de twee naast hem lijkt mij het kwalijke. Tenzij ze vervolgens op een nette manier duidelijk maken dat je geen mensen bedrijgen moet. Problemen zat gehad met mensen die niet goed in de kop zijn. Maakt ze niet ongevaarlijk. Al schat ik het hier niet. Maar een waardeloze schatting is het omdat ik de man niet ken.

   1
   2
   • Simpele zielen naast dang do zegt:

    Inderdaad goed punt. Die mensen daarnaast zijn het kwalijk te nemen. Dang-do meent t echt, zij nemen het als n geintje en moedige aan door te lachen ( lachen om n zwakbegaafde) die mogen v mij wel een corrigerend tikje krijgen…wat n simpele zielen zeg! ( Van die types die na t filmpje zijn spaarpot leeg trekken)….

    0
    0
  • De walgelijke man!! zegt:

   Nou en? Dang Do maakt dezelfde fout als alle andere “BN’ers” in Roddelpraat.

   Zoekt zelf de publiciteit op, en vertoont achterlijk gedrag. 🤣

   1
   1
 1. Brunilda Koch zegt:

  Dang-Do.
  Heb deze meneertje even gegoogeld. Hij is geboren in Ho-Chi-Min stad.
  Met een hersenafwijking.
  Of in elk geval: die hersenafwijking heeft hij nu.

  Mensen vragen namelijk aan het grote universele internet allerlei dingen, en één van de in het oog springende vragen is: Welke ziekte heeft Dang Do?
  Het antwoord is Huntington.

  In Nederland leven ongeveer 1700 mensen met de ziekte van Huntington.

  De ziekte van Huntington of Chorea.
  Huntington is een progressieve erfelijke hersenaandoening, veroorzaakt door een afwijkend gen.

  Dat zorgt er voor dat bepaalde delen van de hersenen worden aangetast; hersencellen sterven.

  24
  2
 2. Sander Schimmelpik zegt:

  deze jongen deelt het zelfde IQ als Tukkertje Lorenzo… even uitwringen en in de prullenbak deporteren dus.. dat hij een artikel kreeg was ook al te veel

  6
  2
 3. Sander Schimmelpik zegt:

  deze chinees word uitgemolken als die herres joch… na een tijdje is hij weer vergeten. Ik dacht allang dat ie dood was, met zijn smerige harige moedervlek op zijn poot. Die gast is gewoon een halve weerwolf!

  1
  1
 4. Roddelsupporter zegt:

  Al die mensen om dat kereltje heen lopen het alleen maar op te stoken, van die hopeloze vloggers die een jongen met een hersenafwijking moeten gebruiken om views te krijgen, man man wat zielig.

  0
  0
 5. Hitler zegt:

  Ik kwam laatst een vriend tegen van die gore loempia tegen. Het eerste dat die guy tegen me zegt, is dat ik hem ‘Dang Do’ moet noemen, ‘want dat is de youtube naam van een super grappige vriend’.
  Echt jongens.. what the fuck

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.