Hanwe stompt Joey Craig neer


Wie is Joey Craig? We hebben geen idee. Zal wel een influencer zijn, want wie is dat tegenwoordig niet. Zelfs onze Jan wordt zo genoemd omdat ie drie happen uit een bolletje mozzarella neemt. Maar goed, die Joey deed dus mee met Boxing Influencers, dus het zal wel kloppen dan. Enfin, hij werd gisteren tegen de vlakte gemept door Hanwe, die kleine Chinees. Dan ga je ook af. Manmanman.

Kijk hem eens even een enorme rechtse hoek op de muil van Joey geven die gelijk sterretjes ziet. En dan mag ie nog blij zijn dat hij de tweede niet ontving, want dan was ie langer KO geweest. Dat hadden we toch niet verwacht van Hanwe, die over het algemeen schijtflauwe edoch vermakelijke vlogs maakt met zijn grappigere broertje.

5 reacties op “Hanwe stompt Joey Craig neer

 1. A. van Buuren zegt:

  Joey Craig was vroeger een soort semi-influencer… Hij bleek een oplichter en vermeende Rolex-dief. (Rolex van hanwe zou mogelijk door hem gestolen zijn)

  0
  0
 2. De walgelijke man! zegt:

  Joey Craig is gangstertje die altijd stoer loopt te doen en de boel besodemieterd.

  Hanwe is gewoon een grappige NederChinees, prachtig om te zien hoe Hanwe hem voor zijn bakkes sloeg.

  Alleen ik vraag me af, in hoeverre boxing influencers echt is.

  0
  0
 3. PijveStiemel zegt:

  Hanwe behoort ook tot de uberpaupers, zullen we stoppen met Youtube-sterretjes aandacht te geven? Laat hen maar bij de 12-jarige blagen blijven. Dank u

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *