Harry Vermeegen sloopt Glennis Grace


Voor de jonge lezers van dit artikel: Harry Vermeegen was vroeger niet van de teevee te meppen en was eerlijk gezegd altijd verdomd vermakelijk. Politiek incorrect en lekker ordinair, precies zoals wij het graag willen. Enfin, Harry woont in het buitenland en is nu zo’n 98 jaar, maar laat toch even op een prettige manier weten hoe hij over het Sorry-filmpje van Glenda denkt.

En Harry vindt het niets meer dan een viswijf.

29 reacties op “Harry Vermeegen sloopt Glennis Grace

 1. Adrianus Bleeker zegt:

  Deze video van Harry Vermeegen staat de hele dag al op allemaal andere sites. Kom eens wat origineels of op tijd,, dit is gewoon gênant.

  18
  91
  • Ryan zegt:

   Vroeger was die nog grappig en leuk, maar is al jaren een zuurpruim die te lang droog staat. Sinds corona uitbraak al helemaal een sukkel toen hij de viroloog en beleidsbepaler ging uithangen.. wat een vergane glorie is dat zeg.

   Maar goed dat ik ben gestopt met doneren, ik ga niet aan pedo dennis zijn loon betalen, omdat hij met meisjes van ¹⁷ staat te kussen. Raar dat iedereen jullie blijft volgen, maar wel wijzen naar marco borsato, Carlo boshard en andere figuren.

   6
   22
   • Trekdrop to go. zegt:

    Boshart is met cch en een z en verder ook nog met een dt. Of iets wat er op lijkt. Hoe dan ook, succes en veel geiligheid gewenst in uw verdere leven….

    0
    2
 2. Evert zegt:

  Het is een wonder dat de ouwe knakker nog overeind staat. Want hij is al zga 72 jaartjes, terwijl hij twintig jaar geleden al voorbij had kunnen zijn. Jammer van zn zinloze commentaren, want enig gezond en goed, is bij deze Harriette niet te vinden.

  2
  6
 3. Mark Rutte zegt:

  Glenda is straks passé want ze heeft 3 mRNA injecties gehad. M.a.w. eind 2022 heeft ze VAIDS net als al die andere domme schapen in Nederland en kan ze de pijp uitgaan van een verkoudheidje. Ook injecties gehad?doe je research en geniet er nog maar even van je korte leven…

  11
  8
 4. Kat zegt:

  Haar carrière is denk ik voorbij , ze heeft deze zelf gesloopt , beetje stoer doen met een knok ploegje ? en nu naar weken een huilie huilie videootje ! mens pleur op man je bent totaal fake!

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.