Help Tukkertje aan een korst brood


We kunnen nu wel heel grappig gaan roepen dat ie wel meer dan een korst brood nodig heeft. Meer in de trant van een doos frikandellen en een emmer mayonaise, maar zo zijn we niet. Want een mens of dier in nood helpen wij bij Roddelpraat. Dus ook een aangespoelde potvis.

Hebben we eerst een auto voor Lorenzo bij elkaar gecrowdfund (die voor een stuke lagere prijs weer verpatst is door die oplichter van een Gerrit. Oh, zou je me niet voor de rechter trekken als ik je oplichter noem, vuile oplichter?), nu vragen we jullie om een videoboodschap te bestellen bij Tukkertje. Dat kostte namelijk eerst 10 piek, maar omdat hij nu onder een brug (mits mogelijk) slaapt kan je nu als zo’n stukje proza voor 3 eurootjes bemachtigen. Dat is toch een kopie.

17 reacties op “Help Tukkertje aan een korst brood

 1. Stefanie zegt:

  En het gaat weer los.

  Alle debielen opgelet.

  Kom maar op met je troep.

  Ik zag alweer een knipplakwerkje van een sprookjesboek.
  Een lulverhaal (voor de tweede dag) over een kind dat naar Suriname op verkansie gaat.
  Een Jezus-gekkie die iets over z’n manie schrijft.
  Dwangneurose met emojies weten Jan en Dennis ook niet buiten de deur te houden..

  WAT EEN ONGELOFELIJKE BAGGERSITE.

  DAAR GAAT 5 EURO NAARTOE EN ZEG MAAR DAG TEGEN JE MONEY.
  WAAR IS DE MODERATIE?
  WANNEER WORDT DIT BETER?

  ALS IK JULLIE WAS ZOU IK DAAR EEN ARTIKEL OVER SCHRIJVEN.

  5
  44
 2. Printer X zegt:

  Klopt.
  Lorenzo kan me gestolen worden.
  Wie is die debiel?

  En de rest van de reacties komt volgens mij van één persoon die opzettelijk aan site-vervuiling doet om Roos en Schouten van hun broodnodige inkomsten te beroven.

  13
  2
 3. inzicht zegt:

  Dit is waar het stelselmatig mis gaat in dit land.

  Mensen met een “beperking” die niet “normaal” zijn, passen niet in de hokjes van de hulpverlening en/of krijgen een “begeleider” op hun dak die denkt dat ie de waarheid in pacht heeft (meestal een zij, en lid van de dommekuttenparade), en wel even de leiding kan nemen en de boel belachelijk of kleiner kan maken.

  Hierdoor belanden mensen op straat. Help hem. Niet met geld, maar door hem op de juiste plek te krijgen. Liefst een eigen huisje met een bewindvoerder.

  9
  0
  • Ggz zegt:

   Inzicht :echt in de roos. Hebben ze opleiding PB persoonlijk begeleider enzo) denken ze dat ze alles.weten en voelen macht over deze mensen. Staan nergens voor open behalve hun zelf. Narcistisch cultuurtje in de zorg. Verzieken en maken daarmee velen levens kapot. Eindstand geven ze de beperkte de schuld want aan hun ligt het zeker niet. En alles wat beetje te moeilijk is schuiven iid liever naar buiten……niet allemaal maar t gros wel

   3
   0
 4. Dominique Keesie zegt:

  Mocht de grote vriend zich nou een keer zich WEL kunnen gedragen, dan hadden we een doneeractie kunnen opzetten:

  “Help Tukkertje een tukkie te doen”

  Achja. Helaas pindakaas!

  2
  0
 5. TruthBomb zegt:

  Lorenzo heeft gewoon hulp nodig. Is gewoon erg afhankelijk van zijn omgeving hoe goed het met hem gaat. Als hij nu echt dakloos is vind ik dat heel triest. Jan denk nog even terug aan die aflevering met Lorenzo. Was gewoon LEUK met Dennis en Lorenzo aan het zingen en jij er knetterlam naast. Oftewel strijk nog een keer over jullie hart en omarm hem. Van een vaste kijker/donateur.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *