Help zoeken: waar heeft RUMAG deze tekst gejat?


Het dievengilde van RUMAG wil natuurlijk een graantje meepikken, want pikken is het enige dat die troosteloze bende kan. Die engnek van een fawrynotsawry heeft weer een tekst met puntjes op zijn profiel gegooid. Maar deze mensen kunnen werkelijk niets zelf verzinnen, dus graag jullie hulp bij het zoeken waar ze de tekst van gejat hebben.

Het is trouwens respect voor alle slachtoffers en niet aan, dus het moet in de hoek gezocht worden van mensen met moeite met de Nederlandse taal.

13 reacties op “Help zoeken: waar heeft RUMAG deze tekst gejat?

 1. Thanks Obama zegt:

  Wat is de meerwaarde van al die punten in godsnaam? Werkt misschien bij korte citaten (en dan al niet), maar toch niet met zo’n lange tekst?

  3
  0
  • Dappere Dodo zegt:

   Haha, simpele kneus.
   Heeft me geblocked. Omdat ik iets had door gezonden naar Roddelpraat hoe hij over hun sprak. Kreeg ik een bericht, waarom ik een privé bericht had door gezonden… jankerd!

   6
   1
 2. You 2 zegt:

  Hij heeft heel Hilversum aangeduwd….niks gebeurde onder de vlag ‘machts/positiemisbruik. Alle vrouwen gingen met hun benen de lucht in omdat hij er zo verschrikkelijk knap uitziet en respect voor vrouwen heeft. Echt waar! Waargebeurd! Echt hij wist er niks van af. Hij dacht dat die vrouwen van hem hielden en omdat hij zo aantrekkelijk is. Eerlijk?

  0
  0
 3. Je weet zelf zegt:

  Ik als hip hop kenner weet toevallig dat Pjotr een soortgelijke verse had gebruikt in een track die hij heeft gemaakt over de Voice. Zo gaat dat op de streets

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.