Het naoorlogse verzet is begonnen


Zo zo, pittig hoor. De heren en dames van de cultuur komen in opstand. Al meer dan 2 jaar lopen ze aan de leiband van de overheid. Doen alles keurig netjes volgens de regels en waar ze de kans krijgen noemen ze een ieder die vraagtekens zet bij het beleid een wappie, gek, opruier of extreemrechts. En nu het allemaal niet meer houdbaar is en het MKB massaal de deuren opent komt het naoorlogse verzet ook in actie.

Een van de engste van het VARA-cabaret is wel Sanne Wallis De Vries. Afgelopen jaren zat ze in praatprogramma’s iedereen die commentaar had op de bezopen coronamaatregelen met een vals dedain aan te kijken en maakte ze duidelijk dat die mensen niet deugden. En dan nu opeens gaan rebelleren. Nou ja, rebelleren. Dit soort engnekjes zijn zo afhankelijk van subsidie dat ze dan toch maar wel “alles volgens de regels doet”, want ze moeten wel leven van wat de staat (de belastingbetaler) ze toewerpt.

14 reacties op “Het naoorlogse verzet is begonnen

 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Nou, zo’n heel succesvolle carrière kan deze hij/zij/onzijdig niet hebben, heb er nog nooit van gehoord. Vrouwen zijn niet grappig, feit! De hele MSM heeft ons jaren doen laten geloven dat wij allemaal sterven zouden aan een door Fauci/USA ontwikkeld virus in Wuhan, ze moeten allemaal meedoen om de WEF/Schab agenda uit te rollen, mag hopen dat eenieder zich voor een echte rechter moet verantwoorden. Dit is hoogverraad!

  22
  9
 2. Beckham van Glanerbrug zegt:

  Een horecaondernemer in Valkenburg die – tegen de regels in – alvast de deuren opent zegt op TV: De horeca is veilig want wij controleren de QR. Dan ben je ook een NSB-er die op 5 mei 1945 nog even controleert of het bordje – nicht fur juden – op de etalageruit staat. Je gaat GVD illegaal open!

  Het enige interessante van deze lockdown is dat de omliggende landen open zijn. Daardoor kan je in de praktijk het effect vaststellen van de maatregelen. In dit geval is er dus geen effect. De besmettingscijfers per hoofd van de bevolking zijn tussen België en Nederland exact gelijk. Een lockdown heeft dus geen nut. Uit GGD onderzoek bleek al dat de meeste besmettingen in de familiesfeer (huisbezoek) plaatsvinden. Dit hou je met handhaving niet tegen.

  20
  7
  • Anti alles zegt:

   Dat een lockdown feitelijk bewezen geen nut heeft, dat weten ze al sinds de lockdown een jaar geleden.
   De vraag is dan : waarom doen ze het dan toch..???

   Durf te vragen mensen, durf te vragen.

   16
   2
  • Fitz Gerwitz zegt:

   Het coronacertificaten-systeem is niet ontworpen om verspreiding van deze griep te voorkomen. Het is bedoeld om mensen tot het nemen van die injecties te dwingen.

   0
   0
 3. Gezond verstand zegt:

  Dit behoort gewoon tot het doen alsof wij de macht terug hebben zodat de 2G maatregelen door de 1e kamer kunnen worden we gedrukt en vanaf een week of 2 we de nieuwe “open” en “vrije” samenleving hebben… WALGELIJK!!

  22
  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *