Het nieuwste hapje van Goor


Nou ja, Gordon is verliefd liet hij ons weten. De vraag is natuurlijk: op wie dan. Wij hebben het antwoord. En dat antwoord is minder leuk dan je denkt. Waarom? Omdat de beste man zo ongelofelijk knap is dat zelfs een hetero stratenmaker licht opgewonden raakt van deze kerel. Wat is dit nou voor hunk? Zonder smaak.

Kom op zeg.

11 reacties op “Het nieuwste hapje van Goor

 1. Zelfde Liedje. Opnieuw. zegt:

  Maar die kerel op die foto die is dus blind of die spoort niet want die Gordon die is zo gek als een deur en die is niet in staat enige relatie in stand te houden.

  Wat wel positief is of lijkt is dat deze gespierde kerel Gordon wel aan kan als deze weer eens bezopen of doorgesnoven in een agressieve bui terechtkomt.

  Dus als we binnenkort een Gordon op de Twitter of de insta zien met een blauw oog of een bloedend oor dan weten we nu alvast ie het kwam

  Ik denk zeven weken.
  Dus ergens half mei gaat de bipolaire cokejunk weer los tegen de vaderlandse pers/juice/roddelkanalen om ze voor de zoveelste keer te beschuldigen van zijn ellende en misère.
  Waarna Gordon Heuckenroth zal besluiten dat “dit precies de reden was waarom hij wilde emigreren naar Dubai”

  Ik zeg: ‘Hou je kop dan.’

  20
  0
 2. Gordino de Pino zegt:

  Gordon de gaypimp brengt weer nieuwe handelswaar Dubai boys. Weer een met recept voor medicijnen uiteraard. Dus ook die snoepjes komt papa weer gauw brengen.

  4
  0
 3. De Dikke Eend zegt:

  Ik denk dat ik voor een groot deel van de volgers spreek als ik zeg, wij zijn allen wel een beetje klaar met die bipolaire junk. Net als bij die dikke kneus lorenzo, gewoon geen zendtijd of aandacht meer geven. T is een keer goed

  9
  0
 4. Rotjong zegt:

  En iedere keer is Gordon zelf degene die z’n zoveelste ‘liefde van z’n leven’ openbaart. En als de pleuris dan weer uitbreekt in die relatie over ongeveer 3-9 weken dan heeft de media dit gedaan. Hij kan het zelf gewoon niet laten om z’n bakkes te houden en z’n privé leven privé te houden. En straks weer janken.

  9
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.