Hoe is het met Juultje Tieleman?


Van die meid horen we de laatste tijd weinig zeg. Misschien komt dat omdat ze in Amerika is. Aan het tanken. In een bikini. Met een zakdoek voor haar neus. En dat daar dan iemand foto’s van moet nemen. Is dat dan die ene knul van de Bankzitters die nu haar kiekjes neemt?

Het lijkt me een bijzonder vermoeiend leven, dat van een influencer.

23 reacties op “Hoe is het met Juultje Tieleman?”

 1. puur natuur-lover zegt:

  Die vrouw lijkt wel gehandicapt met die siliconen ballonnen. Ik blijf het gek vinden dat veel mannen zich graag laten foppen.

  18
  2
 2. Piet zegt:

  Zo goedemiddag, dat ziet er sexy uit!

  En dit heeft dan met vloggertje Gio gehad? 😂

  Groetjes aan Kendall Jenner mocht je haar tegenkomen!

  2
  2
 3. Semistoic zegt:

  Wie? Waar moeten we die van kennen? Nee die willen we niet kennen. Type waar je naar een paar minuten je beleefd het gesprek beindigd, omdat je dan al genoeg weet.

  3
  0
 4. Scoop zegt:

  SCOOP!!!!!!

  Johnny de Mol stopt met onmiddellijke ingang met het presenteren van HLF8 op SBS6 na een nieuwe beschuldiging van een vrouw van seksueel misbruik .De Mol zei dat zelf aan het einde van de talkshow.

  De Mol weerspreekt de beschuldiging. Hij zegt dat het voor hem echter onmogelijk is zijn werk voort te zetten. “Het valt mij zwaar, maar ik stap nu opzij om te werken aan mijn verdediging.”

  Eerder werd duidelijk dat De Mol wordt beschuldigd door zijn ex-vriendin van drie gevallen van mishandeling. Shima Kaes had daar in 2020 aangifte van gedaan.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.