Huilende Robert Kötter vraagt: stop de hetze!


Ook wij hebben gegierd van het lachen om de hele Kötter-soap. Robert, de vader van Kim en schoonvader van Jaap zonder Nek, bedreigde Dennis en toen hebben wij dat in Roddelpraat behandeld. Jan meldde dat de vis in Roberts Seafoodpalace niet te bikken was, wat natuurlijk een grapje is omdat Jan niet naar het einde van de wereld rijdt voor een haring.

Enfin, we weten allemaal wat er daarna is gebeurd. De reviews van Kötter werden steeds kötter. Zijn website werd gehacked. Iemand heeft de telefoon gekraakt, waardoor er een bandje afgaat waarop te horen is dat de vis verschrikkelijk oud is en nu zijn ook de openingstijden aangepast.

Maar we hebben genoeg gelachen, want Robert Kötter hing huilend aan de lijn of het alsjeblieft kan ophouden. En wij zijn ook de lulligste niet en Robert kan er ook weinig aan doen dat hij zo’n nare aap van een schoonzoon heeft en dat zijn dochter Kim is. De volgende keer dat Robert ons wil bedreigen zal hij wel iets langer nadenken. Maar dus van ons de vraag: zouden jullie willen stoppen met Seafood Kötter te fucken. Het is mooi geweest.

19 reacties op “Huilende Robert Kötter vraagt: stop de hetze!

 1. Website is nooit gehackt geweest. zegt:

  Website is nooit gehackt geweest.

  Iemand heeft gewoon een een website gemaakt met .live domeinnaam. Dat is geen hacken.

  60
  1
 2. Akwasi zegt:

  Ik denk nu dat hij het wel begrepen heeft. Goed om er een punt achter te zetten. We moeten toch een zwak blijven houden voor de middenstander in deze rare, moeilijke tijden!

  40
  6
  • Wat een kötterzooi zegt:

   Inderdaad! Huilie huilie zegt niks.zielig doen. Laat hij mans genoeg zijn en een rectificatie plaatsen.de klokken weer gelijk zetten. Man up. Want we weten allemaal als rp armynoet zo sterk was hadden zij wel door gegaan met rp de.grond inslaan. Ook gelijk even rectificeren dat onze ome Jan het gevang in moest van die kötter bende omdat zij vinden dat ZIJ wel een ongezouten mening mogen hebben. Echt….een excuus van die kötterbende is op zijn plaats. RP respect ben nog meer fan v jullie. Respect voor rp army!

   14
   8
 3. Albert geinstein zegt:

  Erg slap dit, gaat die sloerie dochter van dat kut visboertje ook haar excuses aanbieden voor haar misselijkmakende wangedrag op een begrafenis.

  11
  4
 4. De Oost zegt:

  Dennis was in Glanerbrug altijd een watje. Je ziet het ook wel … Hij is eigenlijk heel erg verlegen. Stoer doen op RP naast Jan … Dennis je bent mislukt.

  6
  3
  • Waar is mijn pakje zegt:

   IZeg eens ,De Oost;als jij er zo over denkt waarom verdwijn je dan niet lekker van RP.Dat domme antwoord van je…….echt waar.En aan je formulering te lezen,ben je nog serieus ook.Dat is misschien nog wel het meest trieste van alles.Dus lekker opzouten,vol gevreten hok dat je bent.Je ligt zelf zeker naast een oudvel.

   0
   2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.