Iedereen klaar met Gordon


Als toch zelfs de Telegraaf klaar is met je als aandachtsmagneet dan is het wel heel triest gesteld. Al jaren drukken ze elke poep en scheet van die bipolaire cokejunk af, maar het einde is in zicht. Presentator Wilson Boldewijn en Evert Santegoeds slopen Goor helemaal de moeder.

“De man is op dit moment een soort vat vol tegenstrijdigheden. Hij vindt Nederland helemaal niks meer, maar is afhankelijk van zijn inkomen en is dus om de haverklap hier. En dan klaagt hij alleen maar over te weinig erkenning”, aldus Boldewijn.

Santegoeds geeft even de genadeklap: “Ja, en dan is het ook nog niet eens succesvol wat hij doet. Hij trekt maar de aandacht met een hondje en hij trekt de aandacht met hoe geweldig het is in Dubai en hoe fantastisch hij daar woont. Het zal allemaal wel, maar hij ging ernaartoe voor zijn rust en waarom moet dat dan allemaal op Instagram? Ik begrijp werkelijk niet dat als je het nou werkelijk zo zat bent hier en alle aandacht zo beu bent, dat je dan de hele week nog van je moet laten horen. Voor iemand die voor zijn rust naar Dubai gaat, vind ik hem behoorlijk luidruchtig.”

29 reacties op “Iedereen klaar met Gordon

 1. Rimmer zegt:

  Ik weet uit zeer betrouwbare bron, zelf gezien ook.. dat gorden ook regelmatig bij de Bocasio In Laren.. Jan ook bekend , zijn vertier ging halen .. en daar lopen toch echt niet alleen nichten in het bad te zwemmen hè Jan…. Wat ik maar wil zeggen is dat onze oud Floradorp bewoner van alle markten thuis is maar het makkelijker vindt om als Gay door het leven te gaan … die overval is trouwens pure nep en die beelden zijn er ook wordt net zo’n mooie skoop als tabel top 4 for one

  5
  8
 2. Corrie zegt:

  Heej ome Jan.
  Je kunt die codeverslaafde wel steeds negatief belichten.
  Dadelijk komt die idioot echt terug naar Nederland.
  Daar is nou haast niemand bij gediend.
  Gewoon lekker geen aandacht geven, dan blijft die zak hooi misschien nog wel daar ook.

  6
  1
 3. High five zegt:

  We zijn allemaal getuigen van de ondergang van Gordon en de liefhebbers kunnen het straks in alle rust allemaal terugkijken op Insta. Wijntje, borrelnootjes en een paar mongolen er bij. Kortom genieten. Waarheen, waarvoor…

  4
  1
 4. Piemelboy zegt:

  Doet me pijn(metaal en fiesiek) dat mijn jeugdidool Gordon bij me weg is sinds die steenpuist bij mijn aars is uitgegroeid tot n mini Burj Khalifa.Gelukkig heb ik mijn schaaaapen en kameeeeelen nog nog nog…

  0
  16
 5. Piet zegt:

  Ik vraag me iets anders af…

  2 weken geleden hoorde we bij Roddelpraat dat Don de Jong en Lies Zhara bijna een relatie hadden en dat ze al seks hadden gehad.

  Maar nu zien we al een dikke 14 dagen Lies Zhara niet meer bij Don de Jong in zijn vlogs voorbij komen. We hoorde ook van ome Jan, dat hij dat niet leuk vond.

  Nu zat ik in eens te denken, zou ze ook al gevoelens hebben gekregen voor Jan, en zouden ze stiekem aan het daten zijn?

  Want ja, ome Jan is de jongste niet meer, maar heeft wel een bepaalde X factor voor de meiden.

  Zo heeft ook de knappe zus van Dennis al een keer wat gedaan met onze Jan.

  Spannend allemaal hoor!

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.