Iedereen lacht Don de Jong uit


Die arme Don de Jong. Werd ie al eerder belazerd door Juultje Tieleman en nu heeft ie zich voor de gehele natie voor schut gezet. Hij was 24 uur in Boedapest, maar laat ons weten veilig thuis te zijn. Don heeft dus weinig gemerkt van de Russische invasie van Oekraïne.

Dat zou ook kunnen omdat hij 320 kilometer van de grens af zat. Zou ook kunnen. Maar goed, we hoeven ons geen zorgen meer om hem te maken gelukkig.

14 reacties op “Iedereen lacht Don de Jong uit

 1. rollins zegt:

  Ooit wordt deze generatie opgegraven. En dan komen ze hem tegen. Men zal zeggen: wat de vliegende ne*k wat dat voor tijdvak? Wat voor deplorabelen leefden er toen? Was dat een verdienmodel. Want een schitterend ongeluk en wat logisch dat die zijn uitgestorven.

  26
  2
  • Timmy zegt:

   Hij zal geen vrijstelling krijgen omdat hij elders onmisbaar is voor iets relevanters. Waardeloze jankbekkige kijk mij met zijn mislukte hoofd. Dat mensen daar voor de lol naar kijken. Komt immers ook of eens niets interessants of grappigs uit. Als die nou een kerel was ging die de grens over vlog maken ipv interessant doen vanuit een EU en NAVO bondgenoot waar de Oekraïners heen vluchten. Ga helpen lul als je daar toch heen reist. Je ziet dat brein denken content. Droeve onbedoelde cringecomedy. Hij heeft wel wat van dat the office US baasje. Budapest kan ook wel wat geregeld worden. Wapper daar maar eens goed met een pak flappen vanavond als je durft.

   1
   3
 2. Anouska zegt:

  Als hij nou was doorgereden waren wij van hem af en hadden ze daar een vers retejong. Veel meer wordt het natuurlijk niet met deze oger met van die rupsen boven z’n ogen.

  6
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.