Iedereen weer eens ontevreden over Kalvijn

kalvijn-nos

YouTube-legende Kalvijn lijkt niet echt aansluiting te kunnen vinden in de grote mensen-televisiewereld.

Nadat Kalvijn onlangs al moest constateren dat zijn show op TV niet bepaald aanslaat, werd gisteren ook duidelijk dat hij niet helemaal in de wieg is gelegd voor het vak ‘analist’. Kalvijn was uitgenodigd om bij het NPO 1-programma over het EK te praten, tot groot ongenoegen van allerlei boze boomers op Twitter. (Overzicht van haattweets bij Tubantia.)

Toegegeven, het werd ook wel een beetje pijnlijk toe hij aan Rafael van der Vaart vroeg wat ‘ie moest invullen bij zijn EK-poule voor de wedstrijd Spanje-Polen. “Jij vraagt mij serieus, bij Spanje-Polen, wat je in moet vullen?”, reageerde de oud-international. Kortom, gewoon lekker blijven pranken op Youtube, Kalvijn.

13 reacties op “Iedereen weer eens ontevreden over Kalvijn

 1. Maarten zegt:

  Het was echt gênant om te zien. Wat is dat toch bij de NOS met die vrouwelijke analisten en dit soort nobody’s steeds aan tafel?

  0
  0
 2. Henk zegt:

  Sja dat domme kids zonder inhoud naar zijn show kijken online, wilt nog niet zeggen dat ie ook talent heeft. Sowieso kansloze figuur een keer mee moeten werken.. denkt echt dat hij ook wat voorstelt. 🤣

  0
  0
 3. Om te kotsen zegt:

  De NOS en dit soort figuren zijn natuurlijk gewoon kotsmateriaal.
  NOS die van ONZE belastingcenten lekker woke en divers gaan zitten doen. Laat ze lekker opflikkeren die nobody’s! Heb een paar flitsen voorbij zien komen, maar hier ga je ook niet naar zitten kijken.
  Van der Vaart denkt ook constant : waar zit k nou weer mee opgescheept……hij kan ook gewoon zeggen : als dat soort mongolen aan deze tafel komen te zitten dan kom ik niet. Niemand die hen serieus neemt.

  0
  0
  • Peter Poffertje zegt:

   Wat is er nou woke en divers aan Kalvijn dan? Het is een witte man. Kijk, ik word ook niet blij van zo’n figuur, maar waarom van alles erbij gaan halen wat er niks mee te maken heeft?
   O ja, en dat van die belastingcenten wordt wel een beetje oud, zo langzamerhand. Verzin wat nieuws.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *