Instagram haalt pikante foto van Geraldine Kemper weg

geraldine-kemper-insta

Het houdt niet op met de preutsheid van de social media-moloch, niet vanzelf.

De inmiddels 31-jarige Geraldine Kemper trakteert haar trouwe schare fans geregeld op zomerse foto’s. Zoals deze bijvoorbeeld. En die. Gisteren ging het blootposten vrolijk door en stonden we ineens oog in oog met haar tepelarij. Eén was bedekt met een zonnetje, de ander werd open en bloot gedeeld.

Dit uiteraard tot groot ongenoegen van een kleine groepje trieste volgers dat het voor de rest verpest. De foto werd gerapporteerd en door Instagfram offline gehaald. De reactie van Geraldine was echter heerlijk spot on: “Je bericht is verwijderd omdat mensen je hebben gerapporteerd, dat zijn dezelfde mensen die in de pauze eenzaam rondom hun kantoor wandelen en ‘s nachts janken in hun kussen, in slaap vallen terwijl ze hun eigen scheten ruiken, om zo te beseffen dat ze veilig zijn.”

Enfin, u kunt de foto HIER bekijken.

50 reacties op “Instagram haalt pikante foto van Geraldine Kemper weg

 1. Huismerk erwtjes zegt:

  Wat een zielig jankwijf. Blijkbaar kennen de aandachtshoeren die hun veel te kleine tietjes zooooo graag met de wereld willen delen de regels van Instagram niet. Hou gewoon je miserabele tietjes voor jezelf, sneu figuur!

  Regels>>>>Plaats foto’s en video’s die geschikt zijn voor een diverse doelgroep.
  We weten dat mensen op bepaalde ogenblikken mogelijk artistieke of creatieve naaktafbeeldingen willen delen, maar we staan vanwege een scala aan redenen geen naaktbeelden toe op Instagram. Hieronder vallen foto’s, video’s en andere digitaal gemaakte inhoud waarop seksuele gemeenschap, geslachtsdelen of close-ups van compleet naakte billen zijn afgebeeld. Daarnaast vallen ook sommige foto’s van tepels van vrouwen hieronder

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *