Is Kelly van der Minne de nieuwe Jaimie?

lil-kleine-huwelijk

Want Lil’ Kleine zat op het terras met een nieuwe muts en heel toevallig zat precies op datzelfde terras Kelly van der Minne. Ach ja, er zijn vrouwen die op seriemoordenaars vallen als ze in de dodencel zitten. Dus waarom niet met een vrouwenmepper aanpappen.

We hopen dat Kel heel blijft, maar je weet het maar nooit met Jorikje.

42 reacties op “Is Kelly van der Minne de nieuwe Jaimie?

 1. Steven alias de Depressieve Postbode, Rene Froger. zegt:

  ik zou graag een vriendin willen maar ben niet knap heb geen werk en leef van een uitkering. maar ik ben wel super lief, maarja dat is blijkbaar niet goed genoeg voor de dames. die dames hebben liever een badguy met poen. vrouwen… pfff.

  9
  19
  • Dennicht zegt:

   Hahaha ga maar lekker stuk van binnen. Jan en types als jij branden als ze Lil Kleine met een mooie dame zien. Dachten jullie nou echt dat hij alleen als bedelaar zou eindeligen? Nee, Lil Kleine heeft miljoenen nog en kan zoals je ziet zo weer een knappe dame krijgen. En niet te vregeten, Lil Kleine is langer dan Dennis. Daar hoor ik nooit wat over als Jan het over kabouter Lil Kleine heeft.

   10
   28
    • Martin zegt:

     Hoeveel wilden met Jan naar bed? Dat je daarmee pronkt laat duidelijk zien dat je het van rukken moet hebben. Op Mallorca met een camera lopen, dan krijgt iedere schimmel een hoop dronken pubers om zich heen die hooooooo ooooooh dronkend schreeuwen die dat als lol zien. Is heel anders dan een echte dame krijgen. En daarna gaat Jan teleurgesteld naar huis zonder dame. En dan beginnen die haatgevoelens naar mensen als Lil Kleine.

     6
     17
     • Normale man zegt:

      Jaja en die hœr zeker ook gelijk moedertje laten spelen, voor die rooie dochter van je? Flikker toch op man.

      12
      3
     • Anno zegt:

      @Martin, daarom gebeuren volgens jou haatgevoelens naar lil kleine? Alleen daarom volgens jou? Wat ben jij voor kortzichtig iemand, die vent slaat continu zijn vrouw in elkaar. Hij is gewoon een klootzak, hij had laatst ook nog iemand mishandeld, is kennelijk normaal voor hem. Maar nee hoor, leuke vent verder.

      11
      1
    • Janloers en Dennicht zegt:

     Jan is bijna 60 en hij houdt zich nog steeds bezig met onzin. Ga iets n uttigs doen in je leven ipv roddelen je werk maken. Leedvermaak is de drugs van Jan.

     Jaloerse Jan (Janloers) en Dennis de kabouter nicht (Dennicht)

     4
     18
   • Jean Pierre klojo zegt:

    En straks moet het puberdochter janken in de cel! En in de gevangenis zijn ze gek op jochies die vrouwen meppen!

    Tip voor deze puber; laat je zeep niet vallen in de gevangenis….
    Je sterretje wordt een grote volle maan!

    1
    1
 2. Kale kaasboer uit Glanerbrug zegt:

  Mien seun is van de mannenpap. Ik ben er kapot van. Ook samen een oude rottige Porsche rijden, het heeft mien seun Denise niet genezen. Ik krijg er een ongestelde kaaskop van / de zorgen

  2
  7
  • Bas zegt:

   Als je geen woord Twents spreekt, sterker nog Enschede en laat staan Glanerbrug op de kaart kunt aanwijzen, en het IQ van een kiezelsteen hebt hou dan als je blieft gewoon je kop dicht. Figuren zoals jou moeten ze de holle ruimtes in Groningen onder de grond mee opvullen

   1
   3
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Zo te zien heeft ze de zelfde cosmetische behandeling van de Lidl gekregen als Jaime. Of de Lidl valt op mokkels die een vreemd model hoofd hebben.

  8
  2
 4. TiTaToverkuffar zegt:

  Het lijkt of die kleine een typje heeft. Ik hoop dat deze toch iets minder vaak opschept bij het Colombiaanse spiegelbuffet. Dat verdoofd als de ziekte, en voor je het weet moet die tergdwerg er weer z’n enthourage bij halen om zijn wijf te laten huilen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.