Jaimie Vaes: nog geen aangifte gedaan tegen Lil’ Kleine

Jaimie-Lil-kleine

Dat is ook niet zo vreemd. Dat kindvrouwtje is natuurlijk als de dood. Net als toen op Ibiza. Er is alleen een probleempje. Het maakt geen ene mallemoer uit of zij aangifte doet of niet. De beelden zijn er, de bewijzen zijn, de politie heeft hem opgepakt en verhoord, ze hebben het slachtoffer gesproken. Er hoeft dus helemaal geen aangifte te zijn om Jorikje te vervolgen. Die is sowieso de Sjaak.

Dus of ze nou weer zo’n gênant filmpje maken of niet. Het doet er niet toe. Die zakkenwasser gaat hoe dan ook zitten. En in de bajes houden ze wel van kleine mannetjes die vrouwen slaan.

17 reacties op “Jaimie Vaes: nog geen aangifte gedaan tegen Lil’ Kleine

 1. Robbie zegt:

  Maar er zijn beelden??? Dan hoeft die Jamie geen aangifte te doen toch??? Net als te zien was dat hij die gast trapte in Amsterdam. Jamie is dom wijf maar beelkden liegen niet. Maar en nu kom ik weer sorry daarvoor, maar ik hoop dat een paar Amsterdammers hem echt de puinpoeier inslaan. In Brabant zien we deze kerel niet maar Amsterdam kom op man pak hem!!! Of is dit opruiïng??? nouyja tis dan maar zo ASmsterdammers sla hem……..

  19
  8
 2. Steven zegt:

  ik neuk allemaal jullie moeder. ik ben de man hier. Ben ook actief onder de namen dave r, rene froger, depressie postbode, etc. ik heb geen werk en zit hele dagen op roddelpraat.

  5
  39
 3. TiTaToverkuffar zegt:

  Als ze met alle aandacht en publieke steun nu nog geen aangifte doet, dan heeft ze in ieder geval de klappen die nog gaan komen verdiend. Ik vermoed dat de keuze vooral komt door haar Colombia syndroom. Da’s een soort Stockholm syndroom, maar iets hipper. Coke kost een berg, en in haar geval waarschijnlijk een berg tanden. Kies voor jezelf, stomme snuifdoos!

  5
  0
 4. rollins zegt:

  Dat is inderdaad de grap. Beatrice Botox hoeft helemaal geen aangifte te doen. Dat kunnen anderen nu doen. Dus tegen wil en dank bij Wipneus blijven heeft geen meerwaarde meer.

  2
  0
 5. Pattys_Gebruikte_Tampon zegt:

  Gatverdamme, wat moet Lil Kleine buiten de mainstream media een naar persoon zijn… en daar zijn er nu wel wat meer van.. Heel the voice kan de bajes gaan reserveren.

  1
  0
 6. Hoe kan dat nou? zegt:

  Het ene moment leef je in een sprookjeshuwelijk met één van de zeven snuivende dwergen en het andere moment zit je met je verbouwde kop tussen de deur van de auto.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.