Jan Roos bij de NPO Radio1


Normaal zegt ie op alles nee, want het is altijd hetzelfde in de mainstream media. Maar dit keer ging het over wat opiniemakers drijft om niet mee te doen met de rest van de schapen. Dat vindt Jantje dan wel weer grappig. Dus lekker lullen over wat wel en niet deugt.

Het duurt een uur, dus je moet er wel tijd voor hebben.

29 reacties op “Jan Roos bij de NPO Radio1

  • Realist zegt:

   Gezien de milieudruk ( nee ik heb het niet over de klimaatgekte! ) die de huidige bevolking op deze aardkloot met zich meebrengt lees : milieuverontreiniging , zit er een hele grote waarheid in het woord overbevolking. Meer monden die gevoed moeten worden, meer mensen die meer gaan consumeren, meer, meer , meer , meer productie , meer afval etc…De kindergeboortes nemen af in de ontwikkelde landen op de wereld, echter neemt de wereldbevolking nog toe tot zeker eind deze eeuw. Dit komt vooral omdat er in de arme landen nog volop gesteigerd wordt. Dus wat wil je, het milieu / aarde meer naar de klote helpen door meer en meer te consumeren of wil je de economie productie gaan aanpassen aan minder jeugd / mensen op deze aarde???

   4
   2
  • Carlos zegt:

   Ik weet niet wat jouw leeftijd is,maar kongin juliana zei in haar laatste troonreden( 1987) Nederland is vol. Toen woonde er 15 miljoen mensen. 35 jaar latrr zijn dat er haast18 miljoen n komen door het asiel beleid elk jaar 250000 bij.

   4
   1
 1. Robbie zegt:

  Dit vind ik nou eens een goed interview. Heb gewoon het hele uur afgeluisterd (waar ik vaak na 3 minuten afhaak). Dat constante meewaaigedrag en je mag geen mening hebben haat ik. Iedereen maar werkelijk iedereen mag een mening hebben en zeggen wat die wil. Konden bepaalde bevolkingsgroepen dat maar eens accepteren, i.p.v. dat ik altijd hun mening moet accepteren en verder me bek moet houden…….

  14
  0
 2. Francis zegt:

  Was een mooi en eerlijk gesprek, het zwarte schaap zijn heeft voor mij nu een heel andere betekenis. Positief. Blijf je mening altijd zo verkondigen, een ander geluid is in deze tijd belangrijk.

  5
  0
 3. Henk Spermatank zegt:

  Toch weet ik zeker dat als je nu de politiek en zo gaan je veel meer stemmen zou krijgen. Je bent nu veel bekender, vooral ook bij het jonge publiek. Die wisten ten tijden van het Oekraïne referendum totaal niet wie je was. Ik zie het wel voor me, Jan Roos president, Dennis Schouten minister van onderwijs, en Ahmedje minister van wanproducten.

  9
  2
 4. Donald Trump zegt:

  De waarheid is natuurlijk -misschien niet leuk voor Jan- ; Jan de grappenmaker wordt leuker gevonden dan Jan de politicus. – ook door zijn eigen volgers, en hoewel hij dat wellicht graag anders had gezien.

  Maar er is een troost voor Jan; Jan de grappenmaker is effectiever dan Jan de politicus; ook op politiek vlak.

  Roddelpraat is cultuurkritiek, en gaat over een veel breder kader dan de waan van de dag waarin de politiek zich manifesteert.

  3
  0
 5. Sjaan Troost zegt:

  We hopen niet dat Jan per woord werd betaald door de NPO want dan moeten ze de rest van de maand broeders uit stiltekloosters interviewen. Leuk wijffie, laat lekker babbelen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.