Jan Roos gewond na uitgaansavond


Gisteravond is onze Jan flink gewond geraakt. Na een avondje (hij begon reeds in de middag) eten en drinken in de horeca (vooral drinken) is hij erg pijnlijk in aanraking gekomen met een palm. De boom stond op een terras en Jan dacht leuk te doen door zich er achter te verstoppen.

Hij zag een tak over het hoofd, die zich in zijn voorhoofd boorde. Met een open wond heeft hij de nacht doorgebracht. Volgens behandeld arts, tevens ober van het establishment, zal de heer Roos binnen twee weken volledig genezen. De palm is door de eigenaar afgemaakt.

29 reacties op “Jan Roos gewond na uitgaansavond

 1. Gasklep zegt:

  Omygawd, en daarna gelijk naar de Spoedeisende Hulp die zich de ballen uit de broek lachten om de verwondingen van de ‘patient’……?
  Hechtingen? Nope.
  Bloedtransfusie? Nope.
  Reanimatie? Nope.
  Huidtransplantatie? Nope.
  Revalidatieprogramma? Nope.

  Die snee past in de palm van z’n hand. Beetje overdreven om een schaafwond zoveel aandacht te geven, maar heb je een leuke avond gehad Jan? Dat telt.
  En gelukkig heb je de foto’s nog.

  16
  10
 2. Reporter zegt:

  Roos is inmiddels met alle flauwekul berichten verworden tot een grotere aandachtsh-oer dan menig transformer die hij te kakken zet. Je bent een smerig kalend vet mislukt varken Roos. Zum kotzen ben je. Moge driedubbele ebola in je verschrikkelijke wond ontstaan. Overigens het enige sneetje dat deze seksloze prutser te zien krijgt. Kijk daarom maar in de spiegel nog eens. Walgelijk varken die Roos.

  11
  60
   • Karl Böhm zegt:

    Sowie geöffnetens die durchschnittliches Böder desstürendes sowie schlangsämmelichem wodurch es nicht möglicherweise naber nichts nackt durchscheint immer wießenamals zu Treffen oder Helfen. Wihredessem von Einsatzleitunger Quasiprofilüren sind die gequietschenen andermal Knarren oder Knarren, beispielzumstärtlich nicht. Oder JA! falls binge und bingendeses das kalte Bier ihr Leben davon standhabgestältlichem Genußerfahrung von wem Sie immermalwieder leider zu wenig haben. Jetzt. Unverwänderten knallt die kleine Zeit tofürst leinerich und höberlich zur Gendieberal-Überstahlung? Das is die Frage-Stellung zum heute Mittag.
    Was kannst du tun?
    Prost Jan! Knall noch einmal 😉

    10
    2
 3. Graag gedaan zegt:

  Herkenbaar is dat een alcoholist zijn of haar ziekte niet makkelijk erkent of soms zelfs herkent. Ze vinden vaak excuses voor hun drankgebruik, erkennen niet de ernst van de situatie of schamen zich dat het zo ver is gekomen. Ontkenning is dan ook de meest voorkomende gedragskenmerk van iemand die alcohol verslaafd is.

  Obesitas Janus, lees je even mee !
  Drankorgel / glasbaktoerist

  4
  13
 4. Hans zegt:

  Goed voor een extra aflevering van The Walking Dead
  Het varken Roos hoeft daarvoor niet eens in de schmink
  Na zijn optreden preventief ruimen en een zuurbadje

  2
  10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.