Jan Roos = “hele ouwe dikke journalist”


Nou, nou ,nou, nou, nou, is dat nou nodig? Ik weet niet wie die fluim is die dit zegt (overigens zegt ie ook dat ik ze gepest heb, hoe oud ben je?), maar om mij nou journalist te noemen gaat me veel te ver. Oud en dik prima. Als ik een transformer was zouden ze dat trouwens niet durven, maar ik behoor tot het vieze verrotte volk (‘witte man’), dus mij fat- en ageshamen is geen enkel punt.

Nogmaals, wie die kerel met die muts (2, vrouw en hoofddeksel) is weet alleen zijn moeder, maar de gretigheid van Gio en Jade Annaaaaaaaa om te bevestigen dat ik een “ouwe dikke journalist” ben is een klap in het oude en dikke gezicht.

20 reacties op “Jan Roos = “hele ouwe dikke journalist”

 1. The godfather zegt:

  Tuurlijk is onze Jan Journalist met altijd mooie scoops uit eerste hand. En dat is ook te zien aan de kijkcijfers van dit prachtige programma. Bijna 750 duizend kijkers de vorige aflevering, daar zou menig programma op de treurbuis een moord voor doen. Nu al zin in de volgende aflevering.

  26
  0
 2. Grindtegeltje zegt:

  Was te verwachten van deze grindtegel.
  Alles voor de views.

  Bij ome Jan in de studio poeslief.
  Maar als hij zich ook maar even laat gaan en afwijkt van het script, komt de ware aard van het beestje naar boven.

  Ik zeg cancelen deze smeerpijp en neem dat golddigger huurtje van hem maar mee.

  14
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.