Jan Roos is de sabreerkoning


Ja, toch even een veer in de eigen poeperd. Floris Wyers kwam bij ons langs. Jan protesteerde nog, want wie had van die fluim gehoord, maar het bleek een heerlijke gast te zijn. Aan het einde vroeg Floor (zoals we hem nu mogen noemen) of ons Jan een flesje spuitwijn wil sabreren. En dat was voor hem een fluitje van een cent.

Hier zie je een compilatie van sabrages. Jan is de absolute koning.

45 reacties op “Jan Roos is de sabreerkoning

   • BN zegt:

    >>>>B R E A K I N G N I E U W S<<<<

    KONINGSDAG IS WEER LEUKER

    Kingsland ziet af van drie optredens op 27 april in Groningen, Amsterdam, Rotterdam en Bergen aan Zee.

    In een advertentie op Instagram geven de organisatoren van Kingsland aan de aanwezigheid van Jorik Scholten te vrezen vanwege zijn gewelddadige woedeuitbarstingen en zijn ongebreidelde agressie jegens vrouwen en mensen.
    "In verband met de huidige omstandigheden rondom Lil Kleine hebben we als organisatie besloten zijn shows op Kingsland te annuleren. Meer informatie over een vervangend programma volgt binnenkort".

    Jorik Scholten wordt verdacht van het mishandelen van zijn vriendin Jaimie Vaes, beelden daarvan circuleren al ruim een week op de sociale media, evenals het bericht dat de kleine fluim drie dagen huilend heeft doorgebracht in het arrestantencomplex van het hoofdbureau van politie in Amsterdam. Na rijp beraad heeft ook platenlabel Sony Music een contact van drie miljoen ontbonden en hebben de gebroeders Poppes, eigenaren van feestcafé 't Lammetje in Amsterdam, de samenwerking met Joriikje stopgezet.
    Het label Top Notch zette de samenwerking om deze reden al eerder stop.

    3
    0
  • Janloers zegt:

   Jan is dik, lelijk, dom, hij stinkt en heeft geen talent. Nooit wat bereikt in zijn leven. Overal weggestuurd vanwege zijn kut stem en houding. Dan blijft er maar 1 ding over. Roddelen over anderen die iets bereikt hebben waar Jan alleen maar van kan dromen.

   14
   22
 1. Jantje zegt:

  Haha onze ome Jan sabreert gewoon beter dan de Floris zelf.
  Floris zal vast beter zijn in andere zaken.
  Iets met een rode poeperd als dus ome Jan (zie uitzending).

  7
  22
 2. Robbie zegt:

  “ach man wij sabreren thuis zelfs de Fanta” Briljante opmerking van Jan, maar ook de uitzending was hartstikke leuk. Dacht echt eerst : ‘ wat is dit voor kakker ‘ maar zat er weer eens volledig naast. 1 Van de betere gasten bedankt nog steeds Floris voor de lach…….

  15
  17
 3. Thea zegt:

  Vooral jezelf een veer in je eigen reet steken. Niemand anders heeft daar zin in. Uitgekotste nepjournalist en politicus met drie relatiies op de klippen, allemaal eigen schuld. Jankbal gedrag daarna tot in de eeuwigheid. Je bent een gore zure vetklep, een alcoholistisch varken en vroegbejaarde Jan Roos. Chambreren doen we wel bij jouw crematie. Niet met een sjampie, maar door flink over je verse graf te zeiken gore achterbakse randdebiel uit Bergen

  1
  23
 4. PiemelBoy zegt:

  Ik ben om jongens. Ook ik vind nu dat Jan een zure, stinkende, mislukte zuurpruim is. Jan is overal mislukt, talentloos en denkt dat hij door anderen te pesten kan verbloemen dat hij juist de mislukkeling is. Jan denkt dat als hij anderen ‘lelijk’ noemt, dan met dan gaat vinden dat Jan niet lelijk is. En niemand hier hoeft meer in contact te komen met mijn stront. Jan is degene die nu mijn strond in zijn mond mag krijgen.

  4
  13
 5. Bergens Verzet zegt:

  Wat een lelijke biggenkop heb je toch ook ROOS.
  Niet om aan te gluren, dikke zwetende vetklep in je zwarte t-shirts.
  En als je dan je bek ook nog eens open doet schreeuwlelijk, dan zou het beter zijn dat je ondersteboven leeg bloedt aan een vleeshaak VARKEN.

  0
  12
  • Giovanni Latooy zegt:

   Hey freak,

   Toen wij paar maandjes geleden op bezoek waren voor die Roddelpraat uitzending, zei Ome Jan, dat als ik stratenmaker was geweest, m’n meissie wel ff straatje was omgelopen. Toen Dennis vervolgens aan m’n meissie vroeg, of dit klopte zei ze NEE.

   Ome Jan lachte haar toen uit, en zei dat ze een vuile leugenaar was.

   Misschien ga ik ook wel mee met je verzet nu…

   4
   3
   • Content Icons B.V. zegt:

    Dhr. Roos moet heel erg goed opletten met wat hij zegt over onze cliënte, anders gaan wij een rechtszaak tegen hem aanspannen wegens het verspreiden van onwaarheden, of te wel: smaad en laster.

    1
    7
 6. Bikkel zonder snikkel zegt:

  Ik heb ook heel wat afgesabreerd. Leuk dat het nepkakker Floor van de straat houdt en een prettige gedachte dat hij geen stofzuigers verkoopt want daar kun je ook hele onzinnige dingen mee doen.

  3
  8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.