Jan Roos is Nederland ontvlucht (wel uitzending)


Niet omdat de Mocromaffia achter hem aanzit vanwege wat verkeerde opmerkingen. Ook niet om de rechtszaak van Famke Louise te ontwijken of omdat het hem allemaal te veel aan het worden is met dat gesodemieter met zijn geheime liefde Yvonne Coldeweijer.

Nee, die ouwe chagrijn is gewoon ff aan het chillen met zijn koters aan de Al Garve. Dus deze week wat minder stukjes op de site. Ja, die man moet ook soms niks doen. Vlak voor vertrek is er natuurlijk wel een uitzending opgenomen, want we laten jullie nooit zitten!

36 reacties op “Jan Roos is Nederland ontvlucht (wel uitzending)

 1. Gordon Rimgenot zegt:

  Ik ben erg verdrietig vandaag, niet omdat Jan weg is (dat is juist fijn), maar omdat ik ben gerimd door iemand met een veel te kleine tong. Ik voelde bijna niks, en dan heb ik zoiets van: dan kan ik het net zo goed zelf doen. Wie heeft er een reuzentong voor het betere werk? Bij voorkeur een boer die zijn koe of stier meeneemt, dan komt het zeker goed!

  5
  31
  • Radovan zegt:

   Sorry, heb een andere provider dan Ben. En slavernij is ook al een tijdje afgeschaft. Of heeft u teveel gedronken om zonder spelfouten te typen en bedoelt u ‘bek’. In wel een geval ik u moet teleurstellen, mijn waarde, Mensen hebben net als paarden een mond. Dieren en beesten hebben een bek. Maar dat wist u uiteraard al. Mag ik u een tip geven? Het heet glijmiddel. Dan kunt u meer dan drie keer rukken op een dag en kunt u gewoon de hele dag op andere sites verkeren.

   0
   0
 2. Wim zegt:

  Met je onsmakelijke gore biggenharsens Roos / vieze kuthondt met je anti vaccinatie. Zit je daar met je zure smoel en groene vinkjes op de app.
  Roos je bent de grootste asociale bloedhond. Niet teveel maar daar naar het overdekte zwembad, vieze oude smeerlap / ook in de verkansie gluren naar tieton en reedjes van voor jouw te jonge kippetjes.
  Ps Sterphhhhhhh

  2
  10
 3. Sjon zegt:

  Ff checken of die roestbak van Roos, de glasbak op wielen Range Roovert in Bergen staat of het varken heeft hem bij Schiphol geparkeerd.
  Hee Roos bel Carglass maar binnenkort😂😂😂

  1
  3
 4. Nederlandse Joker zegt:

  And nobody gave a fuck. Ik ken jouw type en die zijn veel beter in wat jik probeert te doen. Beetje zwak wel lmao zelfs dit kan je niet RIP

  0
  0
 5. Boris de Badbaffer zegt:

  En dat gaat allemaal maar op vakantie van ons donatie-geld??!
  Huisje met zwembad, hele familie mee?
  Heeft geen baan, maar wel ons donatiegeld erdoor jagen?
  Ik stop met doneren. Dan maar geen extra filmpjes.

  3
  3
  • dubaigas zegt:

   Tja, die Boris heeft hier wel gelijk. Hoe lang gaat dit Portugal avontuurtje
   duren? En ik maar denken dat hij een arme sloeber is!
   huichelachtigheid ten top. Dennis had je ook mee moeten nemen.
   Dan begreep ik het nog!

   1
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.