Jan Roos naar Barca, totale ruk wedstrijd


Onze Jan is in de Catalaanse hoofdstad voor zijn plezier. Niet voor een seksfestijn zoals Dennis het graag verkondigt. Een van zijn uitjes was de wedstrijd van FC Barcelona tegen Frankfurt. Nou, daar stond ie dan. Dat hele Camp Nou zat vol moffen en Barca speelde als een natte krant.

Frankie de Jong stond de eerste helft er niet eens in. Jan ging bijna op de vuist met een Duitser die steeds voor hem op zijn stoeltje ging staan en binnen een mum stond het 0-3. Kwartier voor tijd is ons zwaargewicht maar vertrokken uit de heksenketel. Het werd nog 2-3 naar het schijnt. Enfin, hele dure kaartjes voor een totale ruk wedstrijd. Nog 2 dagen tapas om bij te komen.

8 reacties op “Jan Roos naar Barca, totale ruk wedstrijd

 1. Pieter zegt:

  Zou ff aardig blijven tegen die Duitsers voorlopig, Jan.
  Kan zo maar dat we binnenkort reuze blij zijn met zo’n flinke Duitse buffer tussen de Lage Landen en die Gekke Poetin.

  9
  5
  • Robbie zegt:

   Ja heb je wel gelijk in!!! Die moffen gaan ook de Russen pakken he, alleen weet je Piet ik heb wel me twijfels over Ukraïne. En dat mag ik vast niet zeggen, maar iets in me zegt dat hun ook liegen zeg maar…….. Maar als de Moffen gaan gaan we allemaal, ik heb nota bene in Duitsland in dienst gezeten……..

   7
   2
 2. Glenn Talloch zegt:

  Waarom komt Ali B. eigenlijk weer naar Nederland? Ik dacht dat hij tegenwoordig pendelde tussen Marokko en Turkije?
  Ik weet niet of het handig is om het me af te vragen maar had een poosje geleden gelezen dat ze op de sportschool in Almere vertellen dat het zo raar is dat nooit is uitgekomen dat Ali B ook met Maan is gegaan.

  Behalve dus Charlie Luske, Marco Borsato, Wesley Sneijder, Xander Buisonje, Erland Galjaard, Jeroen van Rietbergen, Humberto Tan, René Froger is ook die knuffelmarrokkaan Ali B al tijden lang een notoire vreemdgaander en vrouwenmisbruiker.
  Is er nog iemand wél normaal?

  6
  0
 3. Nee vandaag niet lief zegt:

  Janus anus de volgevroten hatende smeerlap
  Ga eens sterphen kk loel met je geschreeuw na de nodige borrels
  Go too hell vuile kleutzak

  0
  7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.