Jan Roos officieel gestoord


Onze Jan is natuurlijk al een tijdje over zijn THT (tenminste houdbaar tot) datum heen. Wat zeg ik, de beste man is 45, maar zou met gemak voor 65 door kunnen gaan. Het zware leven heeft een heftige tol geëist. Maar sinds meneertje koekenpeertje een Youtube-ster is geworden gaat ie zich opeens druk maken over zijn uiterlijk.

Zie hem liggen met een of ander lichtmasker. Wat een enorme aansteller. En dan weer slijmen bij zijn vriendje Bas Smit. Bah!

17 reacties op “Jan Roos officieel gestoord

  • Fred zegt:

   Roos de meest lelijke man van Bergen is een sneu bol varken. Van deze nepjournalist met een te grote bek zou ik nog geen straatkrant kopen. Hee Roos er valt geen eer meer aan je te behalen / de binnenkant is immers ook verrot bij je net als bij je 4e hands Range Roester

   3
   64
 1. ZuugnTisGenProatpoal zegt:

  Zorgelijk Jan, niet dat lichtmasker, maar dat je een dergelijk artikel over jezelf schrijft. Toppunt van aandachtsgeil, kan er iemand niet even wat banden prikken zodat Ome Jan weer normaal zijn dagelijkse beslommeringen kan doormaken?

  6
  13
 2. Philip Roothgans zegt:

  Voor een afstudeerproject in 2018 zijn we hier ruim een half jaar met zg. collageen lichttherapie bezig geweest om enig meetbaar resultaat te verkrijgen.

  Nada. Opgeklopte lucht met een rokende marketing, meer is het niet.
  Volgens de importeur behandelt het apparaat je gezicht, of desgewenst gehele lichaam in een apparaat als een zonnebank met roze licht.
  Het licht dringt tot 10 millimeter diep in de huid (claim) en de werking van het licht met die frequentie van 633 Nanometer is de frequentie waarop je collageen de meest effectieve boost ontvangt (claim).

  Technisch gesteld, licht reist ingedeeld in een bandbreedtes. De bandbreedte voor zichtbare fotonen is 400 tot 780 Nanometer en op 633 Nanometer is de kleur van het licht roze. Het licht moet dus iets gaan activeren maar hoe?

  Het licht triggert de doorbloeding van de huid (claim) waardoor de huid (weer) tot leven wordt gewekt (claim)
  Alsof je huid dood is.
  Grotere nonsens bestaat niet.
  Je onderliggende huidcellen die altijd bezig zijn met de productie van collageen en elastine, dat noemen we fibroblasten zouden door het licht beter en sneller gaan werken.

  Feitelijk hebben wij na zes maanden nul komma nul effectief of meetbaar resultaat waargenomen.
  Het enige wat we kunnen herleiden dat wél helpt is het scrubben en smeren met een huidlotionnetje, gezond eten.
  Vooral geen vette gefrituurde visjes of zakken chips. Ook drank, bier en wijn net als roken en veel binnen zitten zijn funest voor een gezond huidbeeld.

  Conclusie: collageen zonnebanken en maskers zijn onzinnige apparaten.
  Andere claims dat blauw licht of wit licht de huid binnendringen om bacteriën of acné te bestrijden zijn ook onzin, want als licht al in staat zou zijn acnécellen of bacteriën te doden dan doodt het de rest ook en krijg je acuut kwaadaardige celdeling. Dus veel plezier met je lichtmasker Jan, je zult er in elk geval veel bekijks mee trekken als je ’s avonds in Bergen over straat gaat!

  17
  2
  • Geinstein zegt:

   Wie studeert er nou af op collageen lichttherapie om na 6 maanden tot de conclusie te komen dat er 0.0 effectief of meetbaar resultaat is waargenomen. Nogal sneu en hij was zo goed op school. Dan heeft Jan toch wat meer plezier in het leven met een drankje, een chippie en een goed gevoel door het masker. Dat feit werd jammergenoeg niet belicht in het onderzoek.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.