Jan Roos rijp voor kerkhof

jan-roos

Jan Roos, onderdeel van het illustere YouTube-programma RoddelPraat, laat merken dat de jaren alsook de levercrirose zijn tol begint te eisen. De olijke presenstator geeft ons een update vanaf het vliegveld.

Roos vertoeft de afgelopen week op Mallorca, waar hij met Dennis filmpjes maakt van het feestgedruis. “5 dagen Mallorca met Dennis, kan zo richting kerkhof.” aldus 44-jarige presentator op Instagram, die op de foto gelijknissen vertoont met de afgezette voetknobbel van Patty Brard. Sterkte Jan! En neem in het vliegtuig nog een paar biertjes, ander komen die afkickverschijnselen zo hard aan tijdens turbulentie.

56 reacties op “Jan Roos rijp voor kerkhof

 1. manks zegt:

  Dennis als je bij Jan in het vliegtuig zit, kan je hem ook gewoon sterkte in het vliegtuig wensen. Mond tot mond. Of hebben we opeens een anoniem iemand die artikelen op roddelpraat schrijft?

  0
  8
   • Radovan zegt:

    Vitamines bijslikken die door alcohol gebruik te beperkt opgenomen worden. Standaard bij overmatig alcoholgebruik. Thiamine is overigens gewoon vitamine b-1. Dit bijslikken is op langere termijn o.a. wel handig voor ondermeer je hersenen. Staat ook in alle medische standaarden. Maar als echte auti heeft u dit uiteraard al nagekeken op wiki ;).

    3
    0
 2. Klikkieklikkieklikkieklikkieklikkie zegt:

  Dan krijg je toch wel repect voor BN’ers. Die doen dit niet een weekje maar gaan aan één stuk door. Af en toe een weekje op vakantie naar Zuid-Africa.

  Straks maakt de reisverzekering de schadevergoeding over en dan komen die goudgele tandjes van Jan ook wel weer te voorschijn. Kop op jongen!

  1
  0
  • Likkielikkielikkielikkielikkie zegt:

   Een weekje in bed met Danny-boy is misschien ook wel teveel van het goede geweest. Pijn aan je hol, een vieze smaak in je bek en dan sta je op het vliegveld onderweg naar huis te na te denken over smoesjes voor je frauw over wat je allemaal is overkomen. Niet in paniek raken. Komt goed of heb je met kleine pielejan ook tripjes naar de grot van Danny-boy gemaakt?

   1
   6
 3. Reettoko zegt:

  Bergen is gewaarschuwd. Jan is back in town. Signalement: rood hoofd, loopt moeilijk en droge keel. Voor mannen geldt niet zelf benaderen. Houd uw pubers binnen.

  2
  0
 4. Nietgeslapenmoetzowerken zegt:

  Eerst wilde ik grappen maken over een midlifecrisis, maar dat is het eigenlijk niet. Ik zou ook helemaal naar de tering zijn als ik een paar dagen op Mallorca ben.

  0
  0
 5. Graciela zegt:

  great publish, very informative. I’m wondering why the opposite
  experts of this sector do not understand this.
  You must continue your writing. I’m sure, you have a huge readers’ base already!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *