Jan Roos was 9 jaar geleden al klaar voor de Russen

jan-roos

Dat is even leuk om te zien. Zo’n tijd geleden. PowNed was nog een prima omroepje, Jan had een kaaklijn en Poetin ging niet verder dan met bommenwerpers over de Noordzee vliegen. De goede oude tijd, zeg maar. Morgen is onze Janus weer in het land, dus we kunnen deze week gewoon weer een uitzending van Roddelpraat verwachten.

Geniet nu maar even van deze oude beelden.

17 reacties op “Jan Roos was 9 jaar geleden al klaar voor de Russen

 1. Robbie zegt:

  Wat een lekkertje is die Hennis toch he??? Die had Poetin misschien nog wel kunnen verleiden en inpakken met haar lach. Als nu Ollongren naar Poetin lacht, gebruikt hij 100% kernwapens………

  42
  2
  • ThruthBadour zegt:

   Nou mijn plaschaert wordt der niet warm van. Ollongrrm wellicht. Die is van het scharen. In Rusland attendeerde mijn plaschaert mij dan wel om de haverklap op schoons. Dus Putin hoeft niet buiten de deur te eten. Als die spion (geen Yvon spion), die radioactief vergiftigd was, voor zijn overlijden waarheid sprak over een tape van Poetin met twee jongetjes… Dat zou deze voor hem domme schaakzet wel verklaren. Want zijn persoonlijk als dat van het gros van zijn volk dient dit niet. Wat dient het wel? Iets is niet wat het lijkt maar wat het is. Logica. Kosten baten en de puzzel is te leggen. En Jan is een alcoholist van niks. Lichtgewicht. Nul kans tegen een beetje Rus, Ier, Chinees. Had ik ook niet. En ik zoop ze er hier zo goed als allemaal onder tot ver boven mijn gewichtsklasse. Daar was een hele andere divisie die Vodka konden drinken waar een “normaal” mens met water al vergiftigd naar het ziekenhuis van gaat. Daarna maar gekapt. Geen eer te behalen tegen professionals die genetisch superieur zijn in het verdragen van alcohol. Mijn ziel is de vernedering nooit meer te boven gekomen. Ik ben geen koning van de zuip. Ik ben een B61 ivm tsar Bomba. Ik ben een lil’ kleine. 😔 Nou moet ik snuif en gedrag uitoefenen waar ik kan en durf om mij niet de zwakke zielige sukkel te voelen die ik ben. Jullie moeten mij toejuichen en ik moet veel geld en er mee showen want ik ben verdomme geen loser. Ik ben awesome. Echt wel. Of een typisch gevalletje narcisme type twee. Wie zal het zeggen.

   0
   0
 2. Ludo Sanders zegt:

  Ja lekker een beetje grappig doen in je legerpakje. Doet me denken aan slijptol die met een gasmasker door Amsterdam liep vanwege het corona gevaar. Beetje lollig doen. Niet veel later moesten we echt mondkapjes op. Ik hoop niet dat wij nu binnenkort ook in een leger uniform moeten lopen, om de russen af te weren.

  5
  18
  • Anti Alles zegt:

   Hahahahah, wat een mongool ben jij. Kom jij tegenwoordig je huis nog wel uit ?? ik weet niet of dat handig is mocht dat wel zo zijn. Er liggen allerlei gevaren op de loer daarbuiten. Hahaha.

   4
   7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.