Jan Versteegh blijft toch op de buis


We zien hem eigenlijk nooit, maar we kijken dan ook nauwelijks teevee. En al helemaal niet SBS6. Maar Jantje is weer 2 jaar onder de pannen. En dat is fijn voor hem, want het is een bovenste beste knul. Op de plaat ook directeurtje, Jan’s manager en Erland Galjaard.

We hopen voor Versteegh dat ie eens een leuk showtje mag doen. Want tot nu toe was het allemaal ruk.

19 reacties op “Jan Versteegh blijft toch op de buis

  • John van de Molen (ex-talpa) zegt:

   Dat is Pien Busemans, de Sr. Talent Manager van Talpa. Zij luistert alleen naar Errie G. Alle mensen met talent worden door haar naar huis gestuurd.

   14
   1
   • Dominique Keesie zegt:

    Helaas pindakaas papa John de pizzabakker, het is Talisia Misiedjan. Zus van Quincy/Quinsding en tevens eigenaar van het managementbureau van Jan Versteegh.

    5
    0
   • BREAKING NIEUWS zegt:

    >>B R E A K I N G B R E A K I N G<<

    RAGNAROK OPNIEUW TOPIC

    Met een zwangere Marieke Elsinga die nog niet in het huwelijksbootje is gestapt met haar liefhebbende Sander is het geluk bijna compleet.
    Waar nog niet zo lang geleden de celibatair levende Marieke op zoek ging naar een levenspartner via een goedkope datingsite heeft zij nu al het geluk in de wereld gevonden met de eerste de beste Sander! Wat een geluk!

    Het werd meteen zo ontzettend dikke mik met deze verder onbekende toyboy dat de vermogende Marieke gelijk zo'n €1.252.500 aftikte voor een gerenoveerde dubbele bovenwoning nabij het Amsterdamse Vondelpark.

    Okee, het eerste halve miljoen loste ze gelijk in, op de rest van het pand met een woonoppervlakte van 155 vierkante meter met vijf slaapkamers en twee badkamers rust een hypotheek van dik 7 ton. Opbrengsten uit de verhuur van haar vorige huisje leveren in elk geval maandelijks nog zo'n 1850 eurootjes per maand op.
    Genoeg om de hypotheek van te betalen in elk geval. Dat is mooi verdiend.

    Behalve relaxen op het riante dakterras met een prachtig uitzicht over de boomtoppen en de ooievaarsnesten in het Amsterdamse Vondelpark kan Marieke de komende jaren dus ook zomaar met de eandelway een ontspannen wandeling door het Vondelpark maken met haar baby. Zonder dat ze gestoord wordt door irritante comments op de website van roddelpraat. Fijn. Of toch niet?

    Wat is namelijk het geval?
    Sinds de aankondiging op de nieuwssite Roddelpraat dat Marieke het een beetje rustig aan ging doen is de website geblokkeerd geraakt (door onbekende reden) en is het nieuwsbericht en zijn ook de comments daarop onbereikbaar voor bezoekers en gasten. Wat is hier aan de hand?

    Ofwel één en ander had te maken met het geheime zwangerschapsverlof van Marieke.
    Of het gaat over de extra vakantiedagen die zij heeft opgebouwd tijdens de coronacrisis.
    Maar daarover is niets bekend gemaakt.. Dat is bijzonder.

    Wat wél opvallend was is dat de ochtendshow van Mattie en Marieke door Talpa com gratuit met een uur verlengd werd om beter aan te sluiten op het ritme van de dag van de luisteraars tijdens de corona.
    Vroeger duurde de ochtendshow van 6.00 tot 9.00 uur, maar doordat het management een extra uur eiste stopte het pas om 10.00 uur!

    Marieke Elsinga heeft het met alle liefde geprobeerd te compenseren.
    Een uur extra arbeid hakte er toch wel in. Het moment dat Jan er een onderwerp van maakte is blijkbaar een trigger voor de talpa-groep geweest. Gevolg: Cyberattack.

    Dus daarom ligt de website van roddelpraat er finaal uit op dit topic.

    En ze worden weer hartelijk bedankt.
    Het is niet dat het verder opvalt of zo.

    En we zullen pas na de bevalling weten hoe het kind heet: Ragnarok Elsinga.

    4
    0
 1. Goedemiddag Wakker Nederland zegt:

  Dit zijn de mensjes die SBS zo’n klotezender hebben gemaakt.

  Ik zeg: gevangenisstraf wegens wansmakelijkheid voor die drie

  En die dame zou ik doen 🤣

  14
  0
  • Rob van der Wal zegt:

   Die Marco Louwerens heeft er overal een t€ringzooi van gemaakt en nog steeds.
   Toch weet ie zichzelf overal op een slijmerige manier naar binnen te loodsen.
   Eén van de grootse losers in medialand.

   12
   0
 2. Simon Loods zegt:

  Wéér twee jaar???
  Wanneer sluiten ze die tent?
  Had gelezen dat John De Mol het wilde opgegeven na zijn 65ste, trouwens, niets lukt meer bij die zender. Alles gaat mis of wordt een schandaal.

  Waarom is hij na zijn huwelijk niet gewoon op een lange huwelijksreis gegaan?

  8
  0
 3. Sjonnie Zonde zegt:

  Misschien moeten we die Duitsers vragen om nog een keer een stad naar de tyfus te schieten, maar in plaats van Rotterdam deze keer Hilversum

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.