Jankbericht van Soundos El Dinges

soundos

Als deze vrouw ergens beroemd om is moet toch wel gezegd worden dat ze de minst grappige cabaretier van het land is. En toch wordt ze overal uitgenodigd. Dat heeft er alles mee te maken dat het een Marokkaanse vrouw is. Want als een Nederlandse man zo weinig humor had mocht ie niet eens in de kantine op het Mediapark werken.

En nu heeft ze weer een jankverhaal. Want ondanks dat Soundos vanwege politieke correctheid haar positie te danken heeft ziet ze wel nog overal racisme en discriminatie in. En nu mag ze niet meedoen in een film omdat ze zwanger is. En dat maakt haar heel erg verdrietig. Ze is er zelfs kapot van.

Dat zullen de hormoontjes dan wel zijn, enorme aansteller. Als ze een dikke vent zoeken en Jan bellen, maar die is opeens 25 kilo afgevallen, dan krijgt ie de rol niet. Dat lijkt me logisch. Maar logica en Soundos gaan niet samen. “Als mannen vertellen dat ze vader worden, worden ze gefeliciteerd en als wij vertellen dat we moeder worden, worden we gestraft.”

Maar het wordt gekker. Ze begint ook het productiebedrijf aan te vallen. “En die twijfelachtige eer ligt bij modderfokking The Media Brothers. Gefeliciteerd 15 mannen en 3 vrouwen van dit vooruitstrevende bedrijf. Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn. Fok dit systeem. Tijd voor verandering in deze filmwereld!!!!!!!!” We kunnen wel stellen dat deze vrouw een beetje hysterisch is. Maar laat ik het nog een keer uitleggen. ZE ZOCHTEN GEEN ZWANGER WIJF VOOR DIE ROL!!!! Misschien dat ze het nu snapt.

Oh, ze gaat nog even door. “Ze kwamen zelfs met onzin dat ik niet bekend ben bij meiden tussen de 8 en 12 jaar. Say what? Juist die meiden beginnen te gillen en te trillen als ze mij zien omdat ze zo een fan zijn van MESKINA.” Wat is in godsnaam Meskina? En welke meiden tussen de 8 en 12 gaan gillen en trillen als ze deze troela zien? Ik ken er niet eentje die überhaupt weet wie deze huilstruik is. En om het nog erger te maken is ie er weer hoor. “Zwangerschapsdiscriminatie maakt mijn discriminatie kwartet compleet.” Nou, je krijgt ook kaart nummer 5: je bent knettergek.

23 reacties op “Jankbericht van Soundos El Dinges

  • Dinges zegt:

   Soundos El Dinges heeft inderdaad haar positie enkel en alleen te danken aan multikulti.
   Ze zal vast heel lief en aardig zijn maar ze is gewoon echt niet grappig. Wat best belangrijk is als cabaretier 🙂

   Waar je vroeger het Cameretten (cabaretfestival) moest winnen om überhaupt door te kunnen breken als cabaretier. Moet je nu vooral uit een buitenlands ei kruipen.
   Vervolgens krijg je net zo veel kijk en luister tijd totdat het begint te lijken of je goed bent.

   19
   1
   • Gerard van der Does zegt:

    Geldt ook voor dat zwarte ei met die grote tanden. Niks grappigs aan en alleen maar schreeuwen.

    Fijn voor hem dat hij wel in de Cariben veel fans heeft, maar echt leuk zal hij wel nooit worden.

    Ook deze heeft films gemaakt,beetje crossdressing, flauwe typetjes gespeeld enzomeer maar als komediant is het niks geworden.
    En daarom hoor je niks meer ervan

    15
    1
    • Ton van de Kom (Alblasserwaard) zegt:

     Diabolo Asporaat heb ik wel eens zien optreden. Tenenkrommend.
     Heeft ie allemaal grapjes ingestudeerd maar kon ze niet maken omdat hij de dynamiek mist. Heeft Soundos ook.
     Timing is alles bij comedy.
     Bij Soundos val je in slaap. Of je vraagt jezelf af waar ze het over heeft.

     9
     1
     • Zoltan de Baas zegt:

      Ik snap het in het geval van Soundos helemaal. Haar zwangerschap kan allerlei complicaties zoals vermoeidheid, misselijkheid, buikpijn, vaak plassen, etc met zich meebrengen (risico is dan eenmaal groter) voor de draaidagen die veel geld kosten.

      De kans dat een vrouw zich ziekmeldt voor haar verlofperiode door haar zwangerschap is onderzocht en bedraagt zo’n 75%.

      Er zijn nu eenmaal beroepen en dus uitzonderingen waar door afwezigheid of niet 100% aanwezigheid van 1 persoon een hele keten van arbeid platgelegt kan worden.

      Is het oneerlijk voor de zwangere vrouw?
      Ja natuurlijk.

      Maar het zou net zo oneerlijk zijn als draaidagen komen te vervallen en een productie tijdelijk tot stilstand komt door afwezigheid van 1 persoon.

      We hebben 1 kant gehoord, Soundos. Wie weet klopt het trouwens nieteens wat zij zegt. Vooralsnog klinkt het tamelijk egoïstisch en egocentrisch van Soundos, en nogal wars van de realiteit.

      Zou ze niet beter zich rustig kunnen voorbereiden op de komst van haar nieuwe kindje? Een filmset is bepaald geen rustige omgeving, met draaidagen van twaalf uur of langer en veel en intensief werken.

      11
      0
 1. Shirma the Dutch Lizzo zegt:

  Tijd voor Jan om aan de ephidrine pillen van Samanta Steenlijk te beginnen. Gegarandeerd gewichtsverlies van 5 kg per week. Ex het paard van Jesus.

  15
  3
  • Samantha Steenweijck zegt:

   IOMAX® kun je bestellen in mijn webshop. Deze maand reken ik geen verzendkosten bij afname van 2 verpakkingen IOMAX®
   Gebruik de kortingscode SAMANTHA2022 in het betaalvenster en begin deze week nog met gewicht te verliezen.

   17
   1
    • Samantha Steenweijck zegt:

     Al Die Dikke Obese Losers Moeten Aan De IOMAX® Dieetpillen.

     IOMAX® is enorm succesvol sinds ik het promoot. Met IOMAX® kun je in 3 weken 6 kg verliezen zonder te sporten.

     Met sporten kan dit oplopen naar 8 kg per 3 weken! Lekker met je zuignap op een paard zitten.

     Wanneer de obese vetklep IOMAX® gebruikt hoeft die geen speciale dieten te volgen.

     -De eetlust word verminderd
     -De energie neemt toe door de pep
     -Door niet te eten verliest u gewicht

     Laat de airfryer in de kast staan.

     Waar houd ik rekening mee?
     Enige waar ik rekening bij moet houden is dat ik voldoende water drink it wel 2½ liter minimaal per dag terwijl ik pillen van IOMAX® slik.

     IOMAX® is altijd in tabletten vorm geweest en soms wel eens in capsules, dat maakt niet zoveel uit.

     Boze tongen beweren dat de capsules schadelijke en verslavende stoffen bevatten maar dat is nooit bewezen.
     NEEM NOOIT CAPSULES IN als je er bang van bent. De kans dat je een hersenbloeding krijgt is zelfs bij zoetjes in je koffie nog groter gebleken bij een doelgroep die placebo IOMAX® slikte. En afvallen lukte ze niet.
     Dat bewijst dus dat IOMAX® werkt!

     6
     1
 2. Pieter zegt:

  Lijkt mijn dan weer een gevalletje positieve discriminatie.

  Als je een film maakt wil je leuke mensen casten en straks een beetje geld verdienen. Dan heb je aan het eind een positieve balans.

  Nou. Dan moet je niet Soundos gaan inhuren, daar krijg je hooguit een paar Kudos voor uit de woke-community van George en Claudia en van die Handtas.

  Dus ze hebbben gelijk als ze Soundos Al Achmanei (of hoe heet dat weijf) niet vragen

  9
  0
 3. Bert de Bever zegt:

  Soundos All Ahmadi is een soort vrouwelijke Paul de Leeuw.

  Iedereen die niet gehandicapt of dementerend is zapt weg als ze in beeld komt.

  Sommige bekende artiesten moeten het van een ander horen dat ze niet meer gewenst zijn.

  10
  1
 4. Robbie zegt:

  Maar Soundos was toch die dame die artsen en ziekenhuizen niet vertrouwde na haar tevroeg geboren kind??? Weet niet precies meer hoe dat verhaal zat hoor, maar weet wel dat ze alles k*t vond in Nederland wat zorg betreft en dat ze nooit meer zwanger wilde worden. Die Soundos toch??? Schaam je dood man, ten eerste leeft haar kind (gelukkig) nog en dat heeft ze toch echt te danken aan de artsen/zorg en ten 2de nooit meer zwanger en nu weer zeiken over wat anders omdat je zwanger bent. Denken die mensen eigenlijk weleens na??? Of schrijven die zomaar iets en denken ach dat zullen ze wel vergeten zijn……….

  10
  0
 5. J.W. zegt:

  Bij haar hebben Nederlanders het altijd gedaan.
  Ga maar in Marokko optreden, kijken of die rifapen je grote bek ook kunnen waarderen.

  9
  5
  • Geert Destakkert zegt:

   Rifapen? Wat is deze?

   Merokko is wel ff wat groter dan alleen het Rifgebergte vriend.
   De meeste rifapen zitten in Lombok en op Kanaleneiland. En wat er nog wel zit is schaapsherder of wietkweker. Ik denk niet dat die zitten te wachten op een zwangere dolle mina uit Utrecht.

   13
   1
 6. Jan Beens zegt:

  Meskina is een film die je op Netflix kunt bekijken . Heb hem ook gezien, leuke film. Maar niet om Soundoz, die net zo irritant is in het dagelijks leven . Dus ik denk niet dat ze gillen omdat zij in die film zit. Ze rennen gillend weg. Dat is wat anders….

  4
  0
 7. Tinus plotseling zegt:

  Deze heb het zo hoog in haar bolletje dat ze niet snapt dat zwangere vrouwen niet in het script past. Is niks mis mee was ze niet zwanger had ze de rol.maar deze is zo vol van haar zelf ze is niet leuk maar gemaakt. Plus ze zou niet meer zwanger worden verhaal was er ook nog. WAT WIL JIJ NOU SOUNDIS HUPRLLEPUP

  1
  0
 8. zuurpruim zegt:

  Het ergste bericht vind ik nog dat die Soundos zwanger is, want nou krijgen straks weer zo’n lelijk mocro hamstertje erbij. Vervolgens wordt dat mormel opgevoed en geïndoctrineerd met haat tegen alles wat westers (lees: niet islamitisch) is. Die lelijkerd ZONDER HUMOR is zelf de grootste racist.

  8
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.