Johan Derksen wordt steeds senieler

johan-derksen-willem

Wat is er toch met de Snor aan de hand. Hij was toch vroeger de reden om naar VI te kijken. Natuurlijk Gijp, Kieft, dikke Jan en Hansie Hansie zijn leuke aanvullingen, maar Derksen zat er voor de rake opmerkingen en grove grappen. Maar tegenwoordig is er geen ene reet meer met de man aan. Zit ie tegenover de Ladyshave alleen nog maar de hol van John de Mol te likken en te roepen dat het waardeloze coronabeleid fantastisch is.

Johan vindt het meer dan normaal om spuiten te nemen die blijkbaar niet werken. Dus eerst gilt ie dat het vaccin verplicht moet worden en nu het niet naar behoren werkt gilt ie dat we gewoon elke keer moeten blijven bijspuiten. Welke afslag heeft die ouwe gemist? HET. WERKT. DUS. NIET.

123 reacties op “Johan Derksen wordt steeds senieler

  • Bert van de Spring zegt:

   Zo een walgelijke wappiesite met antivaccinatieshit heb ik geen trek in hoor.

   Ze lopen al meer dan een jaar te mekkeren over overheidscontrole,gebrek aan vrijheid, 5G en weet ik het.

   Als nou voor de verandering iedereen zich laat vaccineren dan helpen we met z’n allen de corona de wereld uit.

   94
   162
  • rogier zegt:

   al die mafklappers zoals lieke hier die de leugens van hugo de jonge nog steeds na-apen idioot!

   iedereen weet dat het vaccin niet werkt, alleen mafklapidioten verkopen deze leugens nog. gibralta 1oo procent gevaccineerd, megauitbraak weer, mafklappers

   82
   66
   • Goed verhaal zegt:

    Prachtig voorbeeld, ben het even op gaan zoeken op basis van jouw bericht. Er zijn inderdaad weer relatief veel besmettingen op Gibraltar. Vreemd genoeg is het sterftecijfer rond de 0 in tegenstelling tot de vorige uitbraak rond januari waar er nog velen stierven. Dus je hebt gelijk, je bent nog steeds vatbaar en besmettelijk na je vaccinatie. Je wordt echter wel veel minder ernstig ziek en je overlevingskans stijgt aanzienlijk.

    50
    13
  • Mariëlle G. zegt:

   Het is hetzelfde walgelijke tokkieclubje waar ik mij per direct van distantieer.

   Roddelpraat is Wappie-praat geworden.
   Klaar mee. Succes verder en sterf zacht

   47
   103
  • Menno zegt:

   Mee eens. Jan heeft wel echt een plaat voor z’n kop als het over vaccinaties gaat. Prima, maar ga er ons niet mee vervelen. Het is gewoon een feit dat vaccinaties de heftigheid van de ziekte en het aantal transities beperken, of dat nou in Jantjes populistische straatje past of niet.

   75
   64
   • Denkna zegt:

    Het is gewoon een feit dat vaccins na 6 maanden uitgewerkt zijn. Het is gewoon een feit dat er in 20 jaar tijd nog nooit zoveel bijwerkingen en doden zijn geregistreerd als bij deze experimentele vaccins. Het is gewoon een feit dat de vaccins nog in fase 3 van de clinical trial zitten. Het is gewoon een feit dat Pfizer met de onderzoeksdata heeft gefraudeerd, en er meer mensen gestorven zijn die het vaccin kregen, dan in de placebo groep. Het is gewoon een feit dat de risicos op hartziektes toenemen door het vaccin. Het is gewoon een feit dat natuurlijke immuniteit beter EN langer werkt. Het is gewoon een feit dat gevaccineerden MEER vatbaar zijn om Corona te krijgen (zie cijfers UK), en ze dankzij de groen-blijvende QR code makkelijker doorgeven. Het is gewoon een feit dat iedereen onder de 60 nauwelijks last heeft Corona. Het is gewoon een feit dat er veel middelen bestaan die bij vroegbehandeling zeer effectief werken tegen Corona. Het is gewoon een feit dat elke Corona variant meer besmettelijk, maar minder ziekmakend is, zolang je immuunsysteem niet is aangetast. Etc. Etc.
    Neem lekker dat vaccin als je wil, maar heb niet de illusie dat je daarmee anderen beschermt tegen het krijgen van Corona.

    28
    17
    • Hedwig Verhaar zegt:

     Het is een feit dat jij flink uit je nek kletst..

     En het is een feit dat de bullshit die jij rondpompt ons niet uit de problemen gaat halen.

     Het is een feit dat actie geboden is.

     Het is een feit dat men menigten moet vermijden en de overdracht van corona moet voorkomen.

     Het is een feit dat niemand het leuk vind maar dat demonstreren niet helpt tegen corona.

     10
     14
    • john zegt:

     Het is een feit dat je weer zo.n idioot bent met lage opleiding die denkt te weten hoe en wat te roepen over een vaccin wat je zelf blijkbaar niet durft te nemen vraag dan je moeder eens waarom je vroeger dan wel je pokken rodehond mazzelen en andere vaccins hebt gehad omdat je anders dit gelul niet kon schijven

     3
     5
  • Patty zegt:

   Mee eens. Laat Jan met dit soort berichten zijn volgers op Twitter maar lastig vallen. Vaccinaties zijn aantoonbaar werkzaam. Ik ben ook tegen het huidige Coronabeleid en vind de paniek overdreven, maar als er vanaf nu dagelijks anti-vaccinatie propaganda op deze app komt ben ik snel uitgelezen.

   64
   50
  • Jasper zegt:

   Jan kappen nu, je bent een slimme man en had beter van je verwacht. Roddelpraat is een leuk programma maar heb geen zin in dit wappie geneuzel…

   36
   42
  • Pieter zegt:

   De dramatische toename van het aantal mensen dat de afgelopen dagen positief testte op Covid-19, herinnert ons er sterk aan dat het virus nog steeds veel voorkomt in onze gemeenschap en dat het de verantwoordelijkheid van iedereen is om alle redelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om onszelf en onze dierbaren te beschermen.

   20
   20
   • Denkna zegt:

    Weer zo’n systematische leugen; het aantal positieve PCR testen wordt altijd in absolute aantallen gemeldt; laten meer mensen zich testen, dan stijgen ze explosief. Volkomen volksverlakkerij. Daarnaast is de gebruikte Ct-waarde veel hoger dan de WHO aanraadt, waardoor je bijzonder veel false positives krijgt. En een PCR test zegt helemaal niet of je het virus hebt of dat je besmettelijk bent. En daar stuurt men het hele beleid op!

    13
    6
  • Thierry Fraudet zegt:

   Donatie stopgezet, ook niet eens met het coronabeleid. Maar onzin verkopen op het gebied van gezondheidszorg is erg kwalijk Jan. De groeten

   23
   25
  • Rambo de vliegende schijtvogel zegt:

   Jammer, roddelpraat vind ik ijzersterk, maar met dit soort achterlijke mongoolwappie praat zeg ik mijn steun aan jullie op, echt jammer had jullie op dit vlak hoger ingeschat. Maar met dit vallen jullie echt behoorlijk hard van een voetstuk

   8
   12
  • Laurentius Breedveld van M. zegt:

   November 2021
   Roddelpraat Het begon als hobbyprojectje van Dennis en was programma op YouTube. Roddelpraat werd in 2020 geboren en is niet meer.
   Jan Roos was na een paar maanden als een koekoeksjong naast Dennis winnen zich ermee te bemoeien.
   Echter hij begon te raaskallen en rechts gedachtegoed uit te dragen uit de koker van de corona-twijfelaars en hij vervreemde zich van zijn achterban.
   Het medialandschap waarin deze twee opereerden zagen dit alles als een herhaling van zetten.
   Een landschap waar een diepe haat tegen de show deze jongens heerst overigens. Maar de heren zijn volledig van het padje geraakt en kletsen alleen nog maar pœp. Jan Roos en Dennis Schouten knallden tot aan half november 2021 elke week van het scherm met hun ongezouten mening totdat Jan bekende zich aangesloten te hebben bij de coronawappies als dansleraar Willem Engel, cokesnuffelaar Thierry Baudet en opruiingsspecialist Michel Reijinga. Dankzij hun grote polariserende vermogen helpen ze Nederland langzaam de verdoemenis in is de show iedere week weer een staaltje propaganda geworden die in 1938 niet had misstaan.

   21
   19
   • You're the men Jan! zegt:

    Dan word het toch eens tijd voor jou om arno Wellens te volgen. Nogsteeds wappie propaganda? Noem het zoals je wil maar ik begin steeds meer “wappie” te worden dan.

    14
    4
   • Snappie zegt:

    Ok dus jij mag wel je ongezouten mening geven en Jan niet? Heeey wat jij mag , mag Jan ook! Niet n wappie maar Snappie? En nog wat detail….het is JAN zijn eigen programma mag hij geheel zelf invullen hoe hij dat wilt. Tiranisme is iets waar rp lijnrecht tegenover ataat

    8
    2
  • rogier zegt:

   al die mafklappers zoals lieke hier die de leugens van hugo de jonge nog steeds na-apen idioot!

   iedereen weet dat het vaccin niet werkt, alleen mafklapidioten verkopen deze leugens nog. gibralta 1oo procent gevaccineerd, megauitbraak weer, mafklappers!

   36
   40
  • Eugéne van Voorst. zegt:

   Het trieste is dat vaccin weigeraars niet inzien dat de IC’s weer volstromen en reguliere zorg/operaties uitgesteld worden. Hun reactie is dan of “het is niet waar, heb ik op FB gelezen” of “schuld van de regering, te weinig capaciteit”. En al kan dat laatste waar zijn, het is nu eenmaal de situatie waar we in zitten en we moeten ons best doen minder mensen op de IC’s te krijgen. Vaccineren, mondkapjes, thuiswerken enzovoort helpen daarbij.

   18
   12
   • Martinoo zegt:

    Denk nou eens na aub zonder de invloed van de nos enz. Vorig jaar niemand geïnjecteerd in oktober 1600besmettingen dit jaar 86%geinjecteerd in oktober en ineens 8000 besmettingen.😳 En kan nog veel meer van dit soort feiten opnoemen die je hersenen waarschijnlijk afstoten omdat die vol zitten met nos propaganda maar zo is het wel. Wist je ook dat je voor 2024 8 boosters moet hebben gehad? Nee zeker? Staat gewoon in hun agenda, net zoals er in 2025 een nieuw virus komt wat zogenaamd nog 20x erger zal zijn zoals hun zelf zeggen. Alles is bedoeld om de QR samenleving in gang te brengen en niks anders. Veel wijsheid toegewenst.

    0
    0
 1. Gasklep zegt:

  Doe ff normaal.
  Gaan jullie die kant op?

  Als complete landen weinig of geen last meer hebben van een hele erge corona uitbraak omdat ze een hoge vaccinatiegraad hebben, dan ga je hier nog lopen ontketenen?

  Doe ff normaal.
  Of gaan we hier corona-wappie-shit uit de gelederen van Baudet teruglezen.

  Komt er straks ook een verslag over een “Police voor Freedom” vergadering?

  Kijk goed uit aan welke kant je staat.

  65
  51
  • rogier zegt:

   al die mafklappers zoals gasklep hier die de leugens van hugo de jonge nog steeds na-apen idioot!

   iedereen weet dat het vaccin niet werkt, alleen mafklapidioten verkopen deze leugens nog. gibralta 1oo procent gevaccineerd, megauitbraak weer, mafklappers

   31
   29
  • Beckham van Glanerbrug zegt:

   Met enige gene reageer ik serieus op een roddelblog. Er is in goede of slechte kant. Dit vertroebelt de discussie. Portugal heeft een vaccinatiegraad van 98%; Spanje van 80%. Beide hebben dezelfde besmettingscijfers. Besmettingen zijn enorm afhankelijk van meteo-omstandigheden (corona en influenza is in deze landen vooral een januari probleem). Inmiddels is bekent dat vaccinaties goed werken tegen ter voorkoming van ziekenhuis en IC-opnamen, maat nauwelijks ter voorkoming van besmettingen. De Jonge heeft dit ook in de laatste persconferentie aangegeven en Gommers vertelde dit ook bij Sven Kockelman.

   Met dit gegeven kan je dus stellen dat het vaccineren van 50- geen effect heeft. Deze mensen komen zowel in gevaccineerde als ongevaccineerde variant niet op de IC. Vaccineren boven de 50+ met onderliggende leiden en zeker 70+ is dit wel effectief omdat hier de ziekenhuis- en IC-opnames plaatsvinden. Helaas heeft een harde vaccinatiestrategie daar weinig zin omdat 93% van deze doelgroep al is gevaccineerd en een hogere graad nauwelijks haalbaar is omdat van de resterende 7% een groot deel zich om medische reden niet kan vaccineren. De vaccinatiegraad in Portugal is zo hoog omdat daar alle jeugd (hoewel dit weinig zinvol is) is gevaccineerd, bij de doelgroep is dit ook geen 98%.

   Blijft dus het simpele feit over dat de (niet effectief te vaccineren) 7% van grofweg 50+ en 70+ met onderliggend leiden 56% van de IC-capaciteit gebruikt. De resterende 44% van de IC-capaciteit wordt ingenomen door gevaccineerde mensen met onderliggende problemen, waar obesitas het grootste probleem is. 78% van de IC-bezetting bestaat immers uit mensen met obesitas of morbide obesitas (de gemiddelde BMI op de IC is 30,2 volgens stichting NICE).

   De enorme focus op het verplicht vaccineren van 17 jarige vega-meisjes gaat helemaal niets oplossen is gewoon populistisch. We moeten gewoon accepteren dat een zeer gering deel van Nederland na besmetting op de IC-beland. Hoewel dit zeer klein deel van de bevolking betreft op de 18 miljoen mensen leidt dit met slecht 950 IC bedden tot onmiddellijke problemen. Zolang De Jonge en Derksen alleen gokken op het vaccinatiepaard zitten we volgend jaar weer in de problemen.

   40
   11
   • Ronald Doorntrop zegt:

    Door een vaccinatiegraad van 98 procent mag bijna alles weer in Portugal.

    Er is geen sprake van een piek in Portugal.

    Waarom haal je dit soort informatie die niet klopt aan?
    Je kwam verder best geloofwaardig over.

    Vaccineren helpt.
    Onzin verkopen helpt niet.

    En als Jan niet kapot met dit soort onzin te verkondigen dan kan hij zich bij Baudet aansluiten en tzt dagvoorzitter worden bij het Tribunaal van Volksgerechtigheid.

    Wel eerst even je bruine hemd strijken Jan Roos.
    Klapp.

    30
    33
  • Nieuwsvolger zegt:

   Niks doen werkt nog veel minder Jan. Johan heeft groot gelijk, je moet iets doen!
   Verdiep je eens in de landen waar de vaccinatiegraad hoog is. Daar zijn een stuk minder problemen, denk aan Israel, Spanje, Portugal

   5
   6
   • Feitenkenner zegt:

    Dan moet je er ook even bijvertellen hoe de MRNa-methode van vaccineren het immuunsysteem triggert Pietertje…..
    In dit geval ga je specifiek antistoffen aanmaken tegen het spike eiwit en word je immuunstelsel wel degelijk ‘geprogrammeerd’ om puur zich hierop te focussen. Dat dit slechts een onderdeel van het virus is laten we voor het gemak maar even achterwege. Vandaar dat vele virologen en immunologen massale vaccinatie ten zeerste afraden en zeker met deze MRNa methode.
    De klassieke methode van vaccineren richt zich veel meer op het gehele virus. Ook wordt hierdoor je imuunsysteem niet zodanig ‘geprogrammeerd’. Waar denk je dat de RNA voor staat in de naam..????

    Tot zo ver weer de basis les vaccinatie. Heeft 99% van Nederland weer wat geleerd. Het gebrek aan informatie opdoen bij vrijwel de gehele bevolking is schrijnend.

    20
    11
   • Pieter zegt:

    Vaccineren is essentieel in een strijd tegen een virus als dit.
    Zonder vaccinatie maken veel mensen weinig kans om het virus snel en eenvoudig te overwinnen.
    Vandaar dat vele virologen en immunologen massale vaccinatie ten zeerste aanbevelen en zeker met deze MRNa methode die al tientallen jaren wordt toegepast.

    14
    12
    • Denkna zegt:

     Wat een onzin, 98.5% heeft nauwelijks last van het virus zonder vaccinatie. Als je in een risicogroep valt dan zijn de vele bijwerkingen (inclusief sterfgevallen!) door de vaccins misschien nog acceptabel, anders totaal niet. Voor kinderen is het helemaal duidelijk; vaccineren is veel slechter voor hen dan niet vaccineren.

     7
     3
     • Anja zegt:

      Momenteel zijn kinderen superspreaders en daarom moeten ze gewoon een prikje krijgen.
      Verplichten dus!
      En willen de ouders het niet? Dan gaan ze hun kinderen maar thuis zelf les geven.

      0
      3
  • rogier zegt:

   al die mafklappers zoals lilleke hier die de leugens van hugo de jonge nog steeds na-apen idioot!

   iedereen weet dat het vaccin niet werkt, alleen mafklapidioten verkopen deze leugens nog. gibralta 1oo procent gevaccineerd, megauitbraak weer, mafklappers!

   16
   25
 2. Vrijheid door Vaccinaties zegt:

  Grote vergissing.
  Jan of Dennis, wie van jullie is zo dom?

  Kom op zeg, met een vaccin in je donder ben je beter beschermd en een eventuele ziekenhuisopname duurt korter en verloopt milder.

  Mensen krijgen toch ook griep na de griepprik? Wat zanik je nou?

  Dit werkt zó contraproductief.
  Ik wil mijn vrijheid ook terug.

  43
  43
  • rogier zegt:

   al die mafklappers zoals gevangenheid door vaccinaties hier die de leugens van hugo de jonge nog steeds na-apen idioot!

   iedereen weet dat het vaccin niet werkt, alleen mafklapidioten verkopen deze leugens nog. gibralta 1oo procent gevaccineerd, megauitbraak weer, mafklappers!

   15
   21
  • Hans Worst zegt:

   Wat mij vooral verbaasd is dat er geen draaiboek klaar lag. Was toch een verwachte gebeurtenis. Kwestie van wanneer en niet of. En niet iets waar je eens even rustig over gaat nadenken als het zover is. Ik ben niet gevaccineerd. Gaat ook niet gebeuren. Als ik ziek word heb ik zat boodschappen in huis om uit te zieken en een afweersysteem dat op die markt is geweest als bij een guano farmer. Geen risicogroep en geen risico voor anderen. Rest goed nadenken. Vaccinatie scheelt een hoop in de tijd dat je afweer de juiste sleutel heeft gevonden resulterende in minder heftige strijd. Want virus heeft minder tijd om vrij te rellen voor de juiste ordetroepen er zijn.

   5
   2
   • Brenda zegt:

    Beetje onsamenhangend verhaaltje verder, zo halverwege raak je de draad in je betoog en kwijt nietwaar?
    Maar je bent het er dus verder in grote lijnen wel mee eens begrijp ik?
    Goed van jou hoor.
    Dat wordt zeer gewaardeerd en bijzonder op prijs gesteld.
    Erg goed.
    Dat heb je mooi gedaan.
    Jan en Dennis zullen binnenkort wel even terugkomen op jouw reactie, aanstaande woensdag weer. En onthoudt: vertel ze niet waar je woont want ze branden je genadeloos af en komen er elke week weer op terug.
    Groetjes
    Brenda.

    10
    3
 3. Peter zegt:

  Grappig dat er hier wat moraalridders zijn die mensen met een andere overtuiging direct bestempelen als wappie. Dat is een loze generalisatie van een groep met schijndeugden die de prik heeft genomen om een weekje op vakantie te kunnen en een paar festivals te pakken. Heel dom hoe we met het vingertje naar elkaar blijven wijzen terwijl de overheid altijd verantwoordelijk zal blijven voor het instellen van de maatregelen en het inefficiënt investeren in de zorg. 80 miljard is verloren gegaan aan dit wanbeleid, als er maar een fractie van dat geld naar de zorg was gegaan zaten we nu niet meer in de crisis.

  56
  15
    • Ron zegt:

     Vinnik goed 👍

     Je hersteld allen een stuk trager.
     En je kunt flink zieker worden dan andere mensen.
     Dat is helemaal jouw keus.

     Maar één ding is zeker: we krijgen allemaal corona, want virus gaat voorlopig nog niet weg.
     Dat kan zomaar 20 of 50 jaar duren

     16
     7
   • Realist zegt:

    Ron, dan hoor jij toevallig bij een kleine groep ouderen of zwakkere van de samenleving die ernstig ziek ‘kunnen’ worden van dit virus en in het ziekenhuis terecht ‘ kunnen ‘ komen.
    Moet de rest van Nederland deze shit dan ook maar even voor het gemak in hun flikker douwen terwijl de kans vrijwel 0 is dat deze mensen de zorg belast en in het ziekenhuis terecht komen…???
    Even alles rustig in perspectief plaatsen is bij 80% van de bevolking niet meer mogelijk. Ongekend waar we in terecht zijn gekomen met zijn allen. Bij deze 80% zitten heel wat mensen die überhaupt niet eens weten hoe en wat de griep is en hoe vaccinaties an sich werken. Helpt allemaal mee om het in perspectief te plaatsen kan ik je vertellen.

    9
    8
    • Pieter zegt:

     Even een nieuwsupdate.
     Naar schatting heeft nu 88,3% van alle 18-plussers minimaal één vaccinatie ontvangen en is 84,7% volledig gevaccineerd. Van alle 12-plussers heeft naar schatting nu 86,4% minimaal één vaccinatie ontvangen en is 82,7% volledig gevaccineerd.
     Dat zijn plm. 14,22 miljoen mensen.
     Dus ja. Er zijn genoeg mensen die logisch nadenken en zich laten inenten.
     Hoef jij niet te doen. Geen probleem. Je hoeft echter niet na te denken of te beslissen voor het overgrote deel van de bevolking.

     12
     9
 4. Max zegt:

  Wederom een sensatie-artikel van Jan Roos.
  Kijk de hele show ipv een fragmentje uit verband trekken?!
  Johan is wel terdege uiterst kritisch.
  Maar dat begrijpt onze misukte politicus/presentator/programmapresentator niet.

  25
  27
  • Gratje zegt:

   Ja Johan is het hele jaar kritisch op Rutte, maar als de verkiezingen daar zijn kruist hij toch maar weer zijn naam aan, want hij lacht altijd zo lekker ofzo…

   19
   2
 5. Mr. Boersma zegt:

  Dit geeft wederom aan wat voor een mislukte gast vol rancune die Jan Roos is. Spijtig dat hij dit soort onzin ongestraft kan spugen op zijn roddelappje.
  Ik heb nieuws voor je Jan. Achter 4-5 maanden is Roddelpraat de hype voorbij en kun je echt werk gaan zoeken ipv de hardwerkende nederlander geld af te troggelen voor je onzin programma.

  18
  42
 6. Dr. GOMMIE zegt:

  Toch jammer Jan. Je bent erg leuk samen met Dennis, en ik kijk iedere week met veel plezier naar jullie programma.
  Nu zie ik dat je ook een van die wappie’s bent. Toch gek dat iemand met zo’n kennis en opleiding dit soort uitspraken doet. Ik had je hoger ingeschat.

  26
  31
 7. Jasper zegt:

  Ik zet mijn backme.org donaties stop. Dennis en Jan hebben blijkbaar een duidelijke keuze gemaakt in deze Corona Discussie. Beetje jammer had gehoopt dat roddelpraat een van de weinige websites zou zijn waar ik even niet met deze Discussie geconfronteerd zou worden.

  Jammer maar helaas dus!

  32
  23
 8. Ronald Doorntrop zegt:

  Beste Jan en Dennis.
  Het lijkt serieus maar als je niet kapot met dit soort onzin te verkondigen dan kunnen jullie je bij Baudet aansluiten.

  Die had ook een aardig partijtje voordat hem in z’n bovenkamer sloeg.

  Het Tribunaal van Volksgerechtigheid van Thierry en zijn makkers zoeken nog willoze volgelingen om hun boodschap te verkondigen.

  Grote kans dat zij wel met je in zee willen. Wel eerst even je bruine hemd strijken.
  Klapp.

  26
  24
 9. Jakob Creutzfeldt zegt:

  En zo zijn we getuige van de ineenstorting van Roddelpraat.

  Dit wordt ook wel het syndroom van Jan Roos genoemd.
  Overal waar die verbleven of gewerkt heeft, GeenStijl, Powned, politiek, huwelijk, relaties, vriendschappen, eindigt het in tranen en ruzie. En het is áltijd de schuld van de ander.

  Wordt geen Jan Roos.

  30
  25
 10. Brunilda Koch zegt:

  Help ff.
  Ben je nou wél woke als je anti-wappie bent of ben je woke als je niet tegen vaccineren bent?
  Ik raak zo onderhand het hele woke een beetje kwijt. Help.

  15
  1
 11. Geert Tammer zegt:

  Sorry Dennis, door die onzin die Jan over Corona uitkraamt voel ik me genoodzaakt mijn donatie per direct stop te zetten. Jan is zeer slecht geïnformeerd over Corona en de vaccins. Waarschijnlijk haalt hij zijn info van de Facebook pagina van Jerry Bautkeet. Jammer.
  Ik blijf wel kijken en misschien dat ik ooit weer Backme donateur wordt.

  18
  16
  • ThruthBadour zegt:

   Kon ook prachtig schilderen die man. Ja om zijn beleving had de narcist altijd gelijk. Geschiedenis bewees zijn ongelijk. Maar dat lag uiteraard aan het Duitse volk dat hem faalde. Met zijn amfetamine adictie. Brein van menig sukkel die je ook heden ten dage ziet die niet leerden van de geschiedenis. Ja hoe het niet moet. Echt heh. Als ik jouw soort niet had ontmoet had ik je voor een trol gehouden. Maar helaas. Geen zondvloed zal o s helpen.

   4
   2
 12. Hans van Grietje zegt:

  Lul toch niet zo slap Roos. Natuurlijk werkt het wel, alleen zijn er teveel debielen die zich niet aan de regels houden waardoor de hele flikkerse bende weer overbelast is geraakt.

  11
  11
 13. Wilfred Genee zegt:

  Heeft met de 22ste van juni te maken gehad denk ik (rel van VI), na die datum is Johan anders geworden. En omdat hij VI niks meer aan vind, elke keer alleen maar voetbal.

  4
  3
 14. Niet leukkkk zegt:

  Normaal reageer ik nooit – maar heb me afgelopen periode zitten ergeren dat Corona aandacht krijgt bij Roddelpraat. Voor mij is het entertainment die juist ff afleiding biedt van alle shit. Ik respecteer eenieders keuze, maar zou liever zien dat de discussie niet wekelijks jullie content bevuild.

  6
  3
 15. eenanderwijf zegt:

  Vraag mij af hoeveel trollen van de overheid hier pro vaccinatie braaksel legen…. En of men hier echt zo triest is met het dreigen van de backme.org steun op te zeggen omdat Jan het objectief bekijkt hoe Johan Derksen zijn corona/politieke mening het afgelopen jaar heeft gegeven tijdens een voetbalprogramma of hoe Gorden nu opeens coronaexpert is geworden in de woestijn omwille van zijn in Nederland gevestigde horecazaken. Feit blijft dat werking van vaccins is verminderd en dus niet de gewenste of beloofde werking hebben die is toegezegd. Van de laatste twee maanden zijn alle positief geteste volwassen mensen die ik ken dubbel gevaccineerd en zelfs die belanden op IC. (ook met goed BMI). Misschien tijd om te kijken naar de medicijnen die eindelijk op de markt komen die men kan nemen als ze corona hebben om ziekenhuis opname te voorkomen en een poging doen met het ontwikkelde neussprayvaccin.. Geen tweedeling en maatregelen meer want zelfs in een ideale wereld dat alle weigeraars de prik krijgen blijf je drie ongevaccineerde of risicogroepen houden;
  – kinderen die geboren worden,
  – de mensen die het vaccin niet kunnen nemen ivm imuuncomprimerende behandelingen of allergische reacties
  – de (on)gevaccineerde mensen uit andere landen die Nederland aandoen met wellicht nieuwe (vaccinresistente) varianten.
  Kortom strategie werkt niet en tijd voor een andere aanpak.

  Jan en Dennis ik blijf jullie steunen want jullie brengen elke week entertainment en als mensen over de zeik zijn over 1 artikel van de minstens 10 per week op de website en 1 van de vele items van afgelopen uitzending, dan zijn ze het niet waard om bij de roddelpraat familie te horen en kunnen ze beter naar Dumpert of Dubai gaan.

  9
  5
 16. Tribunal Democratiae zegt:

  Bizar dat er zoveel trollen van de overheid hier opeens reageren. Maakt niet uit jongens lekker trollen en haten. Kan niet wachten op het Tribunaal 🏛🕊️!

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.