Johnny de Mol: mijn papa is de beste


Johnny de Mol vindt dat zijn vader John de Mol meer respect zou moeten krijgen voor wie hij is en wat hij doet. Zo zou hij niet alleen op geld uit zijn, maar juist heel maatschappelijk betrokken zijn en ook nog eens hebben “bijgedragen aan allerlei onderzoeken in de medische wereld en aan projecten voor kinderen”, aldus de downieclown.

“Als hij in Amerika had gewoond, had iedereen gezegd: ‘What a fucking fantastic guy.’” God kolere Johnny, wat ben je toch ook een taalkundig talent. Een kleine wake-up call: we zitten niet in Amerika. Wij van Roddelpraat worden misschien ook zeer gewaardeerd in Gambia, maar dat brengt ons nog niet terug bij Talpa. Al heeft Dennis hierdoor nu al een aardige rentree in de pocket. Uiteraard met dank aan de Gambianen.

37 reacties op “Johnny de Mol: mijn papa is de beste

 1. Robbie zegt:

  Ik las dit daarstraks ook in de krant. En het eerste wat door mijn hoofd doorschoot was dat het over geld ging. Daarbij elk goede doel dat hij steunt heeft die of ambasadeurs of is aftrekbaar bij de belasting. En ik dacht ook meteen aan dat de Mol misschien in 1 keer 1000 euro stort, maar dat de mensen die niet zo rijk zijn (zoals wij hier in huis) dat er dan 100 mensen zijn die een 10tje storten die er werkelijk geen enkel belang bij hebben ook gewoon 1000 euro opbrengen. Oftewel fuck off to America Molshoop………..

  3
  1
 2. Co Jenevo zegt:

  Johnny, vriend, wat doet vaders anders dan gelijkwaardige bedrijfseigenaren waardoor hij respect zou moeten verdienen?
  Op tv komen? Bekend zijn?

  4
  3
 3. Ferd Grappersmaus zegt:

  Sneuneus junior sjonnie zou in Amerika zeker 10 jaar hebben gekregen onvoorwaardelijk voor het vrouwenmeppen, of pappa nou centjes had of niet

  15
  2
 4. Gordon Heuckeroth achterbakse slijmjurk zegt:

  Na lange besprekingen om een uitgekauwd model televisie bagger uit de stal van John weer te overgieten met een nieuw ranzig sausje vaak een verlate lunch met veel copieus voedsel en drank.
  John nam dan gewoon een broodje kaas en een glas melk. Zo gewoon gebleven. John kan ook mooi piano spelen. En heel veel meer.

  5
  1
 5. Robbie zegt:

  Zou trouwens wel gaaf zijn als Jan en Dennis in dat nieuwe praatprogramma zouden mogen komen en er BETAALD voor krijgen. Hoe heette het hlf8 toch?? Dennis en Jan beide welbespraakt en op de hoogte, zie die Johnny dan al zitten eerlijk gezegd, dan krijg je wel tv. Nu kun je al raden hoe dat zoveelste praatprogramma gaat worden saai geen 1 scherpe vraag en geen scherpe opmerkingen en vooral censuur en reclame………….

  0
  0
 6. Eksteroog zegt:

  Jeetje wat een PR-offensief opeens over de Molletjes door de Molletjes. Kennelijk zijn ze zich bewust van hun imago probleem.

  ik ben benieuwd naar de misstanden bij Talpa’s The Voice.

  Ook wil ik nog steeds horen hoe het precies zit met die knikker show waar de John niet voor het idee wilde betalen.

  10
  0
 7. Prijzenkast zegt:

  De hoogtepunten in de carrière van de Mol samengevat. : Big Brother + The Voice
  Godverdomme wat is deze man goed zeg! wat een creatief brein heeft deze kerel!
  Wat een echte wereldverbeteraar! Wat een mooi en warm mens!
  En wat doet ie veel goede dingen met zijn geld he!

  3
  0
 8. Lukas zegt:

  whoah this blog is magnificent i really like studying your posts.
  Stay up the good work! You understand, lots of people are hunting around for this
  info, you could help them greatly.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.