JUMBO neemt wraak op Glennis Grace


Supermakt JUMBO is klaar met Glennis Grace. De braderiezangeres viel met een knokploeg de vriendelijke kruidenier binnen en sloeg het personeel aan puin. Dit omdat het tyfuskind van Glenda eerder op de dag werd gevraagd niet een e-peuk te roken in de winkel.

Enfin, wat moeten we doen om dat nare mensen eens flink te tergen, dachten ze op het hoofdkantoor van de JUMBO. Eureka, riep er eentje. We gaan adverteren op de website van Roddelpraat. Dus bij deze: ga allemaal boodschappen doen bij de JUMBO. Zo steun je de strijd tegen Glennis Grace.

51 reacties op “JUMBO neemt wraak op Glennis Grace

 1. PiemelBoy zegt:

  we zijn klaar met Glennis, maar ook met degene die hier de website vervuild onder tig namen waaronder Steven, Dave R, Rene Froger, Depressieve Postbode, etc.

  110
  42
     • J poppinghaus zegt:

      Wat is er loos met bekende artiesten.hazes een vrouwegek.marco in de fout.zo zijn er veel meer.is het omdat ze bekent zijn geworden.denken ze dat alles zomaar veroorloofd.is.capsoneslui zijn het in mijn ogen.als ze maar in de schijnwerpers staan.het is gewoon ëen bende bahhh.de beste zijn nu de slechtste..jammer genoeg..ze mogen van mij nooit een microfoon meer aanraken.hoge bomen vangen veel wind..afgelopen!!!

      11
      2
    • P.H.N. zegt:

     Waarom denken de meeste artie sten met hun gedrag en doen en laten dat ze boven de wet staan . Hebbend ze nog steeds niet door dat ze betaald worden door de ( gewone burgers).

     En dat de gewone burgers hun gedrag afkeuren???? Vreselijk dat deze mensen niet gewoon kunnen doen. Waarom voe jij je kindje op?

     38
     5
    • Gerda zegt:

     Nou die Glennis denkt zeker dat ze de koningin is met haar walchelijke zoon ook zo’n kut over het paard getild ventje wie denkt ze nou wel wie ze is madame ik had liever gezien dat ze lekker een maandje of 3 in de cel had gezeten en dan nog de Gore lef hebben of ze vip behandeling kon krijgen walchelijk wijf hoop dat ze nooit geen optreden meer kan doen ze moet maar lekker gaan voelen dat ze niet denkt dat zij maar onschuldige mensen in elkaar kan trappen met haar grote muil walchelijk wijf en dat lelijke kut kind van haar

     43
     9
     • JeAnne zegt:

      Nou het is wel van uw reactie af te lezen dat uw i.q. nogal laag is. Zou de reactie eerder gebaseerd zijn op racisme en jaloezie en het feit dat u zelf van een minimaal inkomen moet leven en dit een ander in de schoenen schuift?

      0
      1
  • Besneden Kipsate met Bruine Saus zegt:

   Da’s lullig И. Иødrøg.

   Als je het hele zaakje tussen het tosyi-ijzer steekt kan je na een paar minuten het vlees van je ijzerdraadje afpellen.

   Wedden dat je het nog opvreet ook?

   19
   4
  • Dianne zegt:

   Laat glennis graden aub met rust wat een gelul ga eens mark rutte op pakken hugo de jonge enzlast haarband het lijkt erop alsof dit alles word opgeblazen en roddelen is een ziekte van de Nederlanders groeten

   6
   32
  • Adingemans zegt:

   Je plaatst terecht een aantal namen maar wat denk je van de oude Hazes die wordt nergens benoemd maar hij was de grootste kinderverkrachter hij had al sex met Rachel en haar ouders hebben nooit geen aangifte gedaan anders waren ze hun geldschieter en dochter kwijt. En nu wordt hij gezien als een afgod en zijn zoon is niet anders Hazes Hazes dan mag alles. Net als de andere artiesten zoals R Vd Boom worden er allemaal beter van

   15
   0
  • Jan v prooijen zegt:

   Ook voor deze lui gelden regel en anders gewoon naar een opvoedings kamp vakkenvullen slaan die voor 4 euro een centje bijverdienen een kut jong is het

   9
   1
  • Kress zegt:

   Bekende Nederlanders vergeten vaak waar ze zelf vandaan komen en dat ze eigenlijk afhankelijk zijn van de fans. Hebben ze de buit binnen dan zijn de fans nul en gaan ze los met het uitbuiten van hun beroemd heid. Sommige blijven zoals ze zijn en sommige doen dingen waar ze zich zelf achteraf heel veel schade toe brengen zoals nu het geval is. En dan nog bedenken dat je alles kan en mag eisen. Geld is niet alkes hoor. Maar helaas bij haar gaat het mega mis maar hierbij trekt ze ook andere mee in haar nare gedrag. Ik klink een beetje soft maar ik wil geen ongepaste tekst neer zetten.

   4
   0
  • PiemelBoy zegt:

   Tijd dat we daar jou gaan hangen, met je grote bek iedere keer, Steven(niet je echte naam). Ga eens werken in plaats van profiteren van de maatschappij, smerige parasiet.

   10
   25
   • Midnight Madness zegt:

    Je obsessie voor Steven speelt je parten. Ik krijg bijna met je te doen.
    Maar ik zou je eerder helpen om een goede knoop te maken. Tot die tijd heb je last van Steven in je dromen en op het toilet en ook terwijl je je moeder begluurt als ze onder de douche staat. Die ouwe aftandse hœr.

    Doe ‘r maar de groeten.
    Ze was weer flink nat gisteren tijdens de storm…

    8
    6
   • Dinges zegt:

    Die glenda tattapatta of hoe ze ook mag heten met haar a sociale sla bek moet der zoon weer terug in der lelijke vieze kut douwen waar die thuishoort kan ie daar lekker e sigaretjes roken … dan heeft dat wijf pas echt iets om aangebrand van te worden … ze moeten dat wijf gewoon aan een hoge boom hangen of overleveren aan het hoofdkantoor van de Jumbo … kennen ze haar daar wat winkelmandjes door die lelijke pruiken smoel van der douwen … lelijke koe dat ze is

    5
    0
 2. rollins zegt:

  Ik wilde eigenlijk typen dat de pinda’s in de aanbieding waren. Maar dat zou als racistisch kunnen worden bestempeld. En daar houden wij niet van. Van pinda’s.

  14
  5
 3. Sjoeke zegt:

  Zal juridisch wel weer om 1 of andere onzinnige reden niet handig zijn, maar lek gewoon subtiel die camerabeelden zodat we ook eens kunnen genieten van die bak ellende.
  Ps. Roddelpraat, plaats ook eens een foto van dat tyfuskind

  11
  0
 4. Jan Smegma zegt:

  Vertel er dan ook bij dat Jumbo zijn prijzen waanzinnig heeft verhoogd, veel meer dan inflatie of gestegen inkoopkosten rechtvaardigen.
  Er zal wel weer een nieuwe raceauto aangeschaft moeten worden voor Fritsie de netnietcoureur.

  12
  6
 5. Was getekend varken uit Bergen zegt:

  Ik kom meest bij de Gall & Gall. Als zuur volgevroten kalend varken met een kop als een bejaarde terwijl ik pas 45 jaar ben. Verder vreet ik het voer van Achmedje.

  4
  14
 6. DommeKut zegt:

  Je weet dat jullie alleen een Google Adsense integratie hebben. Niemand adverteert rechtstreeks op jullie website. Zij adverteren bij Google en op basis van interesse van de website bezoeker zie jij of ik de advertentie, maar dit kan net zo goed elders zijn.

  3
  1
 7. Manoli zegt:

  Let op je woorden zoals Tyfus . Daarmee kan je andere mensen mee kwetsen.
  Het is waar ze denken omdat ze bekend zijn dat ze alles kan maken.
  Niet dus

  0
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.