Juultje en Koentje voelen zich echte sterren


Tieleman en meneer Bankzitter rijden door de PC Hooftstraat in Amsterdam. De winkelstraat van smakeloos BN’er Nederland en de maffia. Dat doen ze in een ‘hallo kijk mij nou een uitgesproken wrapje hebbende’ BMW en dan dragen ze ook nog allebei een hoody met hun hoody over hun hoofd.

Dit zijn kinderen die sterren nadoen. Schattig gewoon.

32 reacties op “Juultje en Koentje voelen zich echte sterren

 1. De Ketjap Postbode zegt:

  Maar verder is Juultje geen golddigger en hebben Koen en Juultje ook absoluut geen ik herhaal GEEN relatie met elkaar gekregen tijdens Don de Jong.

  112
  1
 2. Tim van Vooren zegt:

  Met zulke nummerplaten sta je tegenwoordig binnen no-time aan de kant met een dikke bekeuring.

  Dit kost Koentje zo’n €140 euro en verder rijden zit er niet in. Als hij ook geen kentekenbewijs of een blanco kentekenbewijs bij zich heeft kost dat nog eens €45 euro extra.
  Waarschijnlijk komen daar nog €9 euro transactiekosten bij. Als hij binnen twee weken een geldig kentekenbewijs heeft dan blijft het daarbij.

  Verder vraag ik mij af hoe hij dat blauwe ding verzekerd heeft..

  Koentje dacht zeker dat hij overal mee weg kan komen. Ik hoop dat Juultje slimmer is. Met zo een nono die geeneens smaak heb wil ze toch niet gezien worden?

  28
  4
 3. Pispaal zegt:

  Gezien het nu al zo kansloos is, ben ik benieuwd hoe ze zich gaat gedragen wanneer Tietje Juuleman de leeftijd van G. Verbaan bereikt. Ik voorspel weinig soeps.

  10
  1
 4. Jan zegt:

  “carphotographybyjamie” moet nog een hoop leren. Achter het onderwerp een bouwkeet en een dixie in de zelfde kleur. Of was dat expres om het pauperniveau extra te benadrukken ?

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.