Juultje pakt 1.000.000 volgers


Het was even werken voor Tieleman om dit getal te bereiken, maar het is haar gelukt. Via Gio kwam ze al aan 700.000 volgers. Toen kon ze door haar relatie met Don de Jong stijgen naar 900.000 en heeft Koen van de Bankzitters het kontje gegeven naar de 1.000.000.

Wij willen Juul van harte feliciteren met het behalen van haar dromen. En voor alle jonge dames is dit een wijze les: met de juiste partner kan je je doelen bereiken.

36 reacties op “Juultje pakt 1.000.000 volgers”

 1. Pispaal zegt:

  1 miljoen. In een klein landje als Nederland is dat praktisch de halve jeugd. Ik dacht dat dit grietje maar een paar duizend volgers had ofzo. 1 miljoen. En ze kan en doet echt he-le-maal niks. Waar gaat het heen met dit land?

  75
  1
 2. Trees wil geen smeerkees zegt:

  De oude kale oom uit Bergen ligt op koers met de talloze onbenul berichten over meisje, hun tetten of reedt. Misschien wat afvallen Jan en dan maar eens daten bij 50plus.

  4
  5
 3. Seks met dennis zijn moeder zegt:

  Jan Roos ✅
  Marcel kaasboer ✅
  Walgelijke man ✅
  Marokkaanse drugsdealer ✅
  Don De Jong ✅
  Mowke hennep ✅
  Snapking aka tim ✅

  3
  3
 4. Anti Alles zegt:

  Waar zitten deze 1 miljoen mensen naar te kijken dan?? Een blond 13 in het dozijn Nederlands mokkeltje in een bikini??
  Nou, nou, nou wat interessant allemaal. Ik kan deze geilneven ook wel een paar andere sites aanraden. Daar zien de dames er mooier uit en je ziet ze nog naakt ook! Ja echt waar geile pubers, die websites bestaan! Daar hoef je helemaal niemand voor te volgen op instagram.
  Tevens kan ik deze veelal geile rukkers ook tinder aanraden. Daar zie je per 5-10 swipes een lekkerder wijf voorbij komen dan deze Juultje.
  Ter info, kijk maar wat je ermee doet. Stop making nobody’s famous.

  14
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.