Juultje Tieleman heeft geile praatjes


Dat onze Juul niet vies is van mannen is reeds bekend. Wat zeg ik, ze wisselt de ene Youtuber in voor de andere. En gelijk heeft ze. Ze is jong en wild. Maar volgens haarzelf ook enorm christelijk. Dan zou je toch verwachten dat ze schunnige taal voor in de slaapkamer houdt. Maar niets is minder waar.

Voor de zoveelste keer toont ze haar heerlijke kont op Instagram, waarop haar nieuwe aanwinst, Koen van de Bankzitters, een domme vraag stelt. “Welke keur is de zee?” Waarop Julipuli antwoordt: “Blue like your balls.” Oftewel Koentje heeft Juultje daar in Tanzania de hele dag lopen knallen. En dat deelt ze dan graag met de wereld. Nou nou.

25 reacties op “Juultje Tieleman heeft geile praatjes

  • Jeffrey zegt:

   Blue like your balls kan zo veel meer betekenen… best wel triest dat jullie zulke achterlijke laagbegaafde conclusies trekken en dat neerzetten als de waarheid.

   0
   0
 1. McUrus zegt:

  Jullie kunnen me nog meer vertellen. Die Juul is een geile meid die mijn neus en tong compleet kapot mag schuren met haar doos. Ik zou haar nectar blijven drinken.

  19
  17
 2. Noir zegt:

  Heren, met blauwe ballen bedoelt ze niet dat er blauwe plekken op zn ballen zitten, je hebt spreekwoordelijk blauwe ballen als je juist niet komt

  32
  1
 3. rollins zegt:

  Het zijn juist die ggggristenmeisjes die seksueel onmeunig escaleren. Je hele leven lang op de knietjes voor de Heere, je opa en je oom. Dan ben je wel toe aan een wat minder stoffig kruis. Het is aangenaam kijkplezier en ik benijd de JijBuizer die zich er aan mag laven.

  9
  3
 4. Abu Beppie-Bakr Al-Kraft zegt:

  Wij, namens de Limburgse Staat, nemen graag afstand van dit soort “Christelijke figuren”. Je bent pas echt Christelijk als je je gaatje dicht kan houden tot dat je vinger in een ring gaat.

  Abu Beppie-Bakr Al-Kraft

  5
  8
  • Xiamara zegt:

   Beste Abu Beppie, ik was christen tot ik als 13 jarige in de kerk verkracht werd. Nu ben ik Satanist, veel gezelliger en veel meer hulp voor me om om te gaan met wat er is gebeurt.

   1
   4
 5. Pieter zegt:

  Is het een ideetje om dit soort berichtjes op te sparen voor de vrijdag?
  De combinatie van Weinig nieuwswaarde en Beachpic van Juultje kennen we zo onderhand wel..

  4
  0
 6. Y. Kul- de Weijer zegt:

  Koen, beste vent, geniet er nog even van zolang als het duurt. Binnen nu en drie weken kan het zomaar zijn dat Juul bij een andere YouTuber in een filmpje zich per ongeluk verspreekt om daarna (zoals het een goed christen betaamt) keihard te ontkennen dat ze is vreemdgegaan.

  2
  0
 7. Sam zegt:

  “Blauwe ballen krijg je wanneer de mannelijke geslachtsorganen niet in staat zijn het bloed af te geven dat zwelt tijdens het opwindingsproces,” legt hij uit. “Wanneer mannen seksueel opgewonden zijn, beginnen hun organen te zwellen van bloed dat nodig is voor de erectie van de penis. Dat bloed wordt pas na een korte periode of heel dicht bij het orgasme vrijgegeven.” Wanneer je dus opgewonden wordt zonder dat je klaar komt, zit je met teveel bloed in je jongeheer. En dat is waarom het ‘blauwe ballen’ heet.“

  0
  5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.