Juultje Tieleman toont kadetten


En daar is niks mis mee. Met zowel het tonen als de kadetten. En aangezien het meiske zich steeds meer ontpopt als een boternatte bosnimpf kijken we er graag naar. Die Koen van de Bankzitters is maar een geluksvogel.

Zie haar nou liggen.

23 reacties op “Juultje Tieleman toont kadetten

 1. Anti Alles zegt:

  Jan is aardig geobsedeerd door alle tieten en kontjes van zelfbenoemde influencers en nobody’s.
  Verder valt er niks te zien, want ik zie geen blote tieten / naakte lichamen. Daar hebben we op het wereldwijde internet genoeg andere sites voor. Oftewel geeft deze nobody’s geen aandacht want ze kunnen niks, behalve met een half naakt lichaam te koop lopen. Wij mannen zitten niet te wachten op half naakte lichamen, wij willen blote tieten zien.

  30
  6
 2. Lies zegt:

  Nou ome Jan. Juultje ziet er prima uit. Laat die ouwe zeurpieten hier maar zeiken.
  Die zijn waarschijnlijk nog van de middelbare school en rukken zich, ondanks de grote bek, gewoon stiekem af op dames net als Juultje. Wel als mamma even boodschappen doet.
  Je zou maar betrapt worden op zolder hé!

  ome Jan. Ga vooral zo door. Ik wil met alle plezier elke dag smultieten zien van Juultje of Liesje.
  Dat dames als Juultje en Lies golddigger zijn lijkt mij vrij duidelijk.
  Immers zonder gevulde portemonnee ga je als lekker wijf niet samen met een hartpatiënt als Don de Jong. Nou Don, lijpe shit ouwe. Je hebt beide dames al geneukt. Ik ben jaloers op je.
  Ik doe het je niet na helaas. Nou Donnyboy geniet van die lekkere tieten van Lies en uuh tot nooit.

  10
  13
  • Rosaliebeauyx zegt:

   Die obsessie zit waarschijnlijk in je familie, want ik heb gister nog mijn piemel in de dikke reet van je moeder gestoken. Gillen joh dat mens.

   0
   1
 3. Reporter zegt:

  Jan Roos je bent nog erger dan The Voice, oude kale bolle smeerpijp met je hypocriete lachjes. Je bent een oud alcoholistisch varken uit Bergen, niemand wil verkering met je. Trek wat vaker aan je kleine plassertje om stoom af te blazen en je geile fixatie op mevrouw Tieleman af te remmen.

  5
  13
 4. LEEEEEEEEEEUUUUK3,14159265 zegt:

  1 miljoen volgers voor een doorsnee meisje. Treurig. Zijn er zoveel geile oude 50 plus fapperts die op insta zitten en dit volgen.

  10
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.