Juultje Tielemans verdrietig


Ja, dat zijn we allemaal weleens. Alleen je bent natuurlijk een aandachtshoertje als je dat verdriet op Insta pleurt en dan roept dat je dat niet doet omdat je een aandachtshoertje bent. Dat is zoiets als voor een trein springen omdat je geen zelfmoord wil plegen. Enfin, het is een lekker ding, maar van die mutsenemoties krijg ik de rillingen.

Of is die natnek van een Don de Jong niet goed voor je? Dan moet je even bellen.

13 reacties op “Juultje Tielemans verdrietig

 1. Robbie zegt:

  Kan aan mijn foon of mij liggen, maar filmpje werkt niet goed. Maar dat Dennis haar een lekkertje vind oke, maar denk persoonlijk dat zo’n veeleisend emotioneel wrak werkelijk niks voor Dennis is. Ja keertje van bil en dan volgas naar Enschede om Marcel het goede nieuws te vertellen. Maar Dennis begin er niet aan man, dit is werkelijk niks…….

  49
  1
 2. Pieter zegt:

  Onsamenhangend verhaaltje weer van de mannen over Juultje.
  Wat moeten de mensen hier nou weer van vinden?
  Waarom is ze nou weer zielig?
  Poesje dood?
  Vriendje had chlamydia voor haar?
  Auto in de prak?
  Hypotheek afgewezen?
  Teen gestoten?
  LV tasje uitverkocht?
  Gezakt voor d’r corona-test?
  Kwam 3 IQ-punten te kort om cassiere te worden bij de Action?

  Jongens, ik wordt helemaal gék van deze onzekerheid!
  Schrijf nou ff een journalistiek stukje net wat diepgang inplaatvan dit soort vage quootjes met een dito filmpje rond te strooien.

  Dat wou ik ff kwijt.

  14
  19
 3. Gampel zegt:

  Juultje begint op haar 22e alweer babywangetjes en een Kardashian kont te krijgen. Daar zal heus een markt voor zijn maar ik haak af. Uiterlijk op haar 30e is het helemaal gedaan qua uiterlijk en wordt er alleen nog maar gefluisterd: “weet je nog… vroeger…”

  6
  1
 4. Beertje zegt:

  Die juultje is een mooie meid, maar het is wel een stuk chagrijn. Ze zit vaak te katten op don de jong, met een zwaar gemaakte stem en op dominante toon maakt ze hem duidelijk dat de adem niet lekker ruikt en dat zijn grappen niet leuk zijn. Als ik met haar zou zijn zou ik in een spagaat zitten: lekker wijf, maar wel een oppervlakkig schijtkarakter. Don had beter die Lies erbij kunnen halen.

  5
  0
 5. Barretje zegt:

  Gaan jullie eens de videos op odyssee of rumble plaatsen die tyfus communisten op youtube zijn jullie videos aan het age restricten en ik ga die flikkers echt niet mijn id opsturen.

  4
  0
  • Hans Worst zegt:

   Die valse voorbeeld vloggers. Die mooi age restricten. Roddelpraat juist een mooi opvoedkundig programma. Niet vreemdgaan. Geen drugs sukkel zijn. Sarren is leuk maar met een grens. Nee dan trieste figuren centen toeschuiven met reclame inkomsten de neuzen van kinderen de verkeerde kant op trekkende. YT is af. Helemaal van het padje.

   2
   0
 6. Hummel zegt:

  Ja Donnie ren weg van die muts nu het nog kan. Zij zal je binnen een half jaar bedriegen met weer een andere YouTuber. Voor de aandacht. Dennis laat dit stuk ellende liggen. Als je een avontuurtje wil ga dan naar Kotter seafood

  4
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.