Kaartenboer stopt met Meilandjes om islam


Als de televisieboeren nou eens zouden stoppen met deze totaal oninteressante familie is het tot daaraan toe. Alhoewel, Martien de ouwe griebelnicht is natuurlijk wel grappig. Maar die act kennen we nou ook wel. Maar het is kaartenboer Hallmark die de samenwerking met de Meilandjes stopt. Dat naar aanleiding van uitspraken van Erica in haar biografie over de islam.

Dit zijn die uitspraken: “Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wilt toch de wind in je haren voelen? Dat is vrijheid. Ik ben ook voor een boerkaverbod. Rot op joh. Ik heb weleens drie van die pinguïns in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier.” Je kan hier heel wat van vinden (dit was overigens vroeger de mening van feministisch links Nederland), maar om een mening van iemand te stoppen met een samenwerking is toch wel heel sneu. Helemaal als je beseft dat dit nooit gebeurt als iemand, zeg maar eens wat, BLM steunt. Het is altijd vanuit de hoek lekker deugen en woke zijn. “Zullen wij wijnen wijnen wijnen”, stond er op een kaart. Dat is ook wel erg extreem hoor.

19 reacties op “Kaartenboer stopt met Meilandjes om islam

 1. Robbie zegt:

  Het is heel raar. Maar ik ben juist ineens heel anders tegen Erica en Martien gaan kijken. En niet dat ik hun programma kijk, maar had nooit verwacht dat ik dezelfde gedachte zou delen met hen en vind het ook stoer dat zij er gewoon voor uitkomen. En dan worden ze maar aangevallen bij talkshows, en dat bewijst ook hoe verrot de mediawereld in elkaar steekt. In en in verrot.

  53
  0
 2. Hessa zegt:

  Beter is het om met de islam te stoppen, maar er komen er nog steeds meer bij.
  En allemaal ongevaccineerd, veelal met schurft en met middeleeuwse denkbeelden.
  Met dank aan de EU!

  47
  2
 3. Jan van Lauwersoog zegt:

  De nieuwe censuur.
  Wat niet gewoon is moet nu normaal gevonden worden.
  Was het eerst vrouwenonderdrukking. Nu is een boerka de ultieme vrijheid.

  Alsof die gesluierde vrouwen denken: “ha!! Vandaag ga ik es lekker gek doen! Ik trek m’n zwarte boerka aan en ga in het park lopen.”

  Fuck hallmark.
  Ze zijn gewoon bang dat ze minder geboortekaarten gaan verkopen. Als iedereen de commerciële belangen boven de vrijheid zou laten prevaleren dan is het einde zoek.

  Aha. Het einde is zoek inderdaad. Klopt.

  35
  0
 4. peter zegt:

  Censuur is een gevaarlijk iets. Ook andere meningen doen er toe.
  Dat Hallmark ook al weer mee doet aan deze censuur is een kwalijke zaak. Natuurlijk moet de Boerka verboden worden. Het zijn net spoken en je weet maar nooit wat ze onder die tent uitspoken. Wij moeten eigenlijk allemaal op hun gaan fluiten en gaan sissen dat doen hun mannetjes en zoontjes ook bij blanke meisjes.

  Ik ben blij dat Roddelpraat bestaat, een platform waar men niet gecensureerd word. Top mannen!!! Da door met dit platform en jullie geweldige niet woke uitzendingen.

  16
  3
 5. Erica zegt:

  Ik geef eerlijk toe mijn vriendin kijkt deze flauwekul Meilandjes regelmatig dus ik zie het ook voorbij komen. Die Martien en de jongste dochter zijn vreselijk. Die Erica en de oudste dochter naar wat ik kan oordelen op afstand: rustig, aardig en staan nuchter in het leven. Triest dat dan zo’n Erica maar gecanceld moet worden door Hallmark of een of andere opdringerige kut kaartenbak. Helaas is Hallmark niet de enige. Was het niet laatst dat Engnek (Jinek), Erica ook probeerde te cancelen. Samen met dat spook van een Chantal Janssen? En dan lekker met een hele tafel gaan hakken op een enkele tafelgast met een andere, nuchtere mening.

  In plaats van dat ze opkomen voor de rechten van de mede-vrouw. Moet het blijkbaar maar WOKE normaal zijn dat je vrouwen onderdrukt!?
  Of je de wind door je haren wilt voelen op de fiets. Is wellicht niet het beste voorbeeld. Maar je gaat niet de hele dag in zo’n dik zwart allesomvattend boerka pak rondzuilen als het buiten 40+C is. Van nature doet een mens een kledingstuk uit wanneer het te warm is. Kortom geen enkele logische reden om met zon boerka aan te doen. Erg treurig.

  10
  0
  • Bert van de Spring zegt:

   Dat zijn allemaal wel mooie wijze woorden van jou Erica….
   Maar ik heb bijvoorbeeld ook gehoord dat er soms een compleet bordeel schuilgaat onder zo’n boerka.

   Die islamitische meisjes zijn niet zo onschuldig als ze eruit zien met hun mooie bruine ogen, die hebben de halve Christine Le Duc leeg getrokken voor ze de straat op gaan.

   Kijk, dat vind ik stiekem best wel erg opwindend van een boerka. Het laat genoeg te raden over…

   Dus wat mij betreft mogen ze allemaal een boerka aandoen.
   Lekker geyl gezicht op straat!!

   8
   1
 6. Jeroentje zegt:

  Ik begon die familie na die uitspraken eigenlijk net leuk te vinden. Zeggen wat je denkt. Zouden meer mensen moeten doen.
  Tja, dit is weer typisch een gevalletje, wij willen niemand in de samenleving uitsluiten, vandaar dat we de Meilandjes gaan uitsluiten.
  Dat je in je leven door Hallmark gesponsord wordt, vind ik dan wel weer heel treurig.

  3
  0
 7. Mabel wist de shit zegt:

  Bedrijven zoals Hallmark moeten zich eens beseffen dat we in een Westers land wonen. Erica heeft gezegd wat veel mensen denken, maar niet durven zeggen. Het is jammer, maar ben je het niet eens met hoe wij leven in het Westen dan neem je maar lekker een enkele reis terug naar je zandbak. Het erge is nog dat het verraad van je eigen volk komt, want er is nog geen Moslim woest op Erica geweest.,maar fucking Hallmark die meent Allah zelf te zijn.

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.