Karma slaat toe bij Fawrynotsawry


Moest die flapdrol laatst nog lachen in zijn flopkopie van Roddelpraat dat de autoramen van Dennis ware ingeslagen en noemde hij dat karma (wat redelijk ziek is), de Lieve Heer heeft dat stuk vreten gelijk gestraft en hem de klapperende corona bezorgd.

Ook zei de nietsnut dat “nobody gives a fuck” om Jan en Dennis. Toch vreemd dat iemand dat zegt die in een week met moeite 22k kijkers bij elkaar kan sprokkelen door onze verhalen nog een keer op een niet leuke wijze te herhalen. Nou knullie, vlug weer huilen op de redactie. Je baas zal ons wel weer bellen dat je verdrietig bent.

21 reacties op “Karma slaat toe bij Fawrynotsawry

 1. Robbie zegt:

  Als ik iemand toch een goeie griep toewens, is het deze bloedhond wel. En nee hij hoeft niet dood, maar gewoon even 3 weken met 39 graden koorts in zijn nest liggen zweten en stinken. Wens hem ook geen beterschap……

  57
  3
 2. FlikkerOpFawry zegt:

  Als ik iemand de langzaamste dood toe wens met te korte armpjes en de eeuwige jeuk. Is het die pinguïn wel. Die kansloze flikker heeft het Marco filmpje gejat van jullie website en deelt het weer op z’n insta-stories met bijzondere tekst: van 1 van mijn volgens zojuist ontvangen. Die klapmongool mag echt dood donderen. En dat Rumag al helemaal.

  10
  1
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Godzijdank…Karma bestaat dus echt dat smerige braakmiddel met zijn overdreven gedrag. 1x kunnen opbrengen om naar die twee achterlijke batjes te kijken. Hopelijk komt de snot z’n hol uit.

  2
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.